Toistotorstai: Kynsiöverit

Tänään surffailin blogiarkistoja kauas vuoteen 2012, jolloin työskentelin vielä kynsisalongissa. Rakastin pitkiä ja näyttäviä kynsiä ja otin niistä huonoja ja epätarkkoja kuvia – timanttinen yhdistelmä. Vai mitäs tykkäätte näistä punaisista paholaisista? Joudutte klikkaamaan kuvien perässä suoraan vanhoihin artikkeleihin, sillä en millään pysty asettelemaan noita vanhoja otoksia tekstin sekaan julkaistavaksi, olen pahoillani.

Kynnet pitenivät yhä mahdottomammiksi kun läksin viikoksi paistattelemaan päivää ilman velvollisuuksia ja nämä läpinäkyvät lumikynnet lienevät yhdet pisimmistä koskaan. Lisää kehnosti valotettuja kuvia täällä.

Myös epäonniset synnytyskynnet lähentelivät näitä työkalumittoja, mutta niistä ei kiireisten olosuhteiden vuoksi kukaan ehtinyt ottaa kuvaa. Sääli, se olisi vänkä tarina jaettavaksi.

Nyttemmin olen tykästynyt pitämään kynsillä pelkkää Shellac-kestolakkaa ja kynnet ovat  näppäimistöllä vietetyn työpäivän vuoksi käytännön syistä huomattavasti klanimmat. Pitkillä kynsillä naputtaa tiettyyn pisteeseen saakka, mutta täysi työviikko stilettikirjoitusta alkaa tuntua ranteissa. Ehkä seuraavalla lomalla?

Mitäs tuumaatte noista aiemmista kynsityyleistä? Hävytöntä vai huikeaa?

14 Comments Lisää omasi

 1. Noviisi sanoo:

  Muistan noi punaiset paholaiset. Edelleen ne on vallan järkyttävän upean pysähdyttävät. Ikimaailmassa en niitä itselleni laittaisi mutta silti ne edelleen jotenkin kiehtovat.
  :’)

  1. Vitsi, hauska että ne ovat jääneet mieleen. Olihan niissä taikaa..! :)

 2. Emma / WL sanoo:

  No mä nyt tietenkin haluan kuulla sen synnytysjutun!

  Taputan hitaasti, nousen seisomaan ja kumarran. Tuon pituusluokan kynsistä selviää vaan todellinen pro.

  1. No jos löydän jostain edes etäisesti havainnollistavan kuvan, voin kirjoittaa sen auki. Lupaan että tarina paranee, jos saan sen ulos näppäimistön kautta. :)

   Kiitän, olin pro. Tyhmempikin kyllä oppii, kun kerran tai kaksi jättää tällaiset kynnet kuivausrumpuun, pyörän pinnojen väliin tai kassahihnan alle. :D

 3. Malle sanoo:

  Mä rakastan näitä kynsiä <3. Itselläni oli vuosi sitten tällaiset mutta oli pakko vetää kärki poikki, koska kymmenen kanin mahat tarvitsevat hierontaa melkein päivittäin. Ei olisi reilua tökätä kaverin pehmoiseen masuun reikää :). Mutta onneksi näitä voi ihailla muilla.

  1. Kanihierontaa, eikä! Mitä se on? Missä voin ilmoittautua? :D

   1. Riikka sanoo:

    Minä kans! Tällä hetkellä saan vain kyseenalaisen kunnian toimia siskontytön kanien virallisena kynsienleikkaajana.. ja sillähän ei pupujen suosioon päästä :( Jos niitä juuressipsejä sais suolattomana, niin niillähän vois koittaa lahjoa.. :D

    1. Hahhaa! Jonotetaan tässä niin kauan että Malle huomaa. ;)

 4. Liina sanoo:

  Mä taas edustan sitä koulukuntaa, jolle tän mittaiset kynnet on vähän kuin teräviksi viilatut hampaat o_0 Ole hyvä mielikuvasta, perjantain kunniaksi ilmainen!

  P.S. Jos teet mulle joskus kivan meikin, mä neulon sulle sukat.

  1. Sukkia on, syntyykö kaulaliina? Meikkaan mielelläni. :)

   Ps. Eiks teillä ollut joskus se kirjoitusrinki, jossa kirjoitettiin viikko…eikun kuukausiaine? Kumpi? Joku keksi aiheen ja muut sovelsivat, haluan mukaan. Ujuta mut piireihin jos joskus vielä pyöräytätte sen tulille!

 5. Anne sanoo:

  Oh. My. God.

  1. :D Äänensävy puuttuu! Tulitko pahoinvoivaksi vai laskeutuiko maan päälle valo?

 6. Kuorotipu sanoo:

  Onhan noi huikeet. En vaan voi olla miettimättä miten noilla sujuis muutama käytännön juttu, kuten ehkäsyrenkaan laitto :D ite kun viimeksi eilen tuskailin maltillisten luomukynsienkin kanssa :D

  1. Mmm, vaikea sanoa – ei mitään käsitystä projektin luonteesta. Jos se toimii yhtään niin kuin kuvittelen, voisihan se vaatia hiukka harjoitusta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.