Arkiluumu

Meikkaan nykyään tosi vähän. Blogimuutossa (taiii..henkiinherättäjäisissä?) kadonneita kuvia lisäillessäni olen kiinnittänyt huomiota siihen, miten vahvoja meikkejä Viilankantoluvan historia pursuaa. Hu! Tietysti vuodet meikkitaiteilijana ikään kuin vaativat vähän ronskia otetta meikkaamiseen, mutta viimeisen vahvan silmämeikin piirustamisesta on jo niin kauan aikaa, että en yhtään tiedä osaisinko enää.

Tai siis osaisin kai teoriassa, mutta että saisinko koskaan valmiiksi vai jäisinkö viilaamaan pilkkua ja näpertämään yksityiskohtien kanssa. Sama homma kaikessa käsi-silmäkoordinaatiota vaativassa – mitä enemmän tekee, sitä huolettomammin ja nopeammin valmista syntyy.

Mutta niin, jokohan tämä kaksi kappaletta riittäisi perusteluksi sille, miksi nykyään meikkaan tosi vähän. Teen töitä kotitoimistossa ja väritän nassua enää harvakseltaan. Ja  silloinkin lopputuloksen on synnyttävä pienellä vaivalla ja stressittä.

Tässä meikissä stressittömyys kulminoituu luumuun, joka toimii kantavana sävynä huulilla ja silmissä. Kun väripaletti on neutraali ja yhtenäinen, meikki ei voi mennä pieleen vaikka sen tekisi kiireessä ja kuvaisi kehnolla kännykkäkameralla.

Mikä on sinun kikkasi meikkisävyjä yhdistäessä?

arkiluumu

Brows:
MAC Eyebrows Fling + Stud

Face:
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation #1

Eyes:
MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick Bleached Out Beige
MAC Mineralize Eye Shadow x4 A Harvest Of Greens
Essence Longlasting Eye Pencil #29 Berry Fantastic
Lumene True Mystic Curl

Lips:
MAC Lip Base
MAC Lip Pencil Soar
MAC Lipstick Captive

 

 

8 Comments Lisää omasi

 1. tintsh sanoo:

  Oi ihanaa, kyllä on ollut ikävä sun meikkejä. Aina oon inspiroitunut siitä että sä käytät värejä sillei helpostilähestyttävällä tavalla. Ihanaa kun tulit takaisin. ❤ kännykkäkuvat kelpaa ihan hyvin!

  1. Kiva kuulla, helpostilähestyttävä kuulostaa hyvältä. :) Pyrin palaamaan järkkärikuviin hiljalleen, mutta toki kaikista omistamistani kuvausvaloista on palanut lamput, joten seuraavaa palkkapäivää odotellessa. :D Kiitos, että kommentoit. <3

 2. Kiki sanoo:

  Nonni! Piti sit hakea itellekin yks ”arkiluumu” 😄 ja on se kyllä nätti 😍

  1. Ah, oh! Haitko silmiin vai huulille?

 3. Kiki sanoo:

  Molempiin 😱 pistin pankkikortin hommiin 😄 täytyyhän sit pikkujouluihin hommata jotain uutta ettei oo aina samalla naamalla 🙈

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.