Kultainen glitterhyökkäys

linkit

Tiedän, että kiireestä purnaaminen ei ole tyylikästä, mutta ihan ohimennen nyt kuitenkin mainitsen asiasta, sillä syy kultaisen glitterin liimaamiseen luomelle oli vastaisku rinnassa kohoavalle sykkeelle.

gold_glitter

Uskon vakaasti, että kimalteet silmissä jouluostoksetkin sujuvat sutjakkaammin, joten alla vielä resepti tähän muutoin simppeliin meikkiin. Kun glitterit on levitetty suoraan värittömälle luomelle, ne eivät näytä ylitsevuotavan juhlavilta vaan sopivat hyvin koiranulkoilutustakin ja suttunutturan pariksi.

reflects_gold_glitter

Tee näin: Pohjusta luomet tahmealla pohjustajalla ja tääplää glitterit paikoilleen joko sormella hieroen tai kostealla siveltimellä painaen. Älä häivytä, etteivät kimalteet varise. Jos ripsaria menee levitysvaiheessa pikkuisen luomeen, anna sen olla, etteivät kimalteet varise. Älä mielellään myöskään hengitä, etteivät — hahhaa! Jos pohjustaja on riittävän stydi, niin kyllä ne hiput siellä pysyvät, kunhan et sorki luomea kiinnityksen jälkeen.

Tässä rajasin vielä alaluomen kahdella vihreällä glitterkynällä (glitteritön sisäluomelle, glitterinen ripsirajaan), jotka yhdessä punaisen huulipunan kanssa toivat meikkiin jouluisen tuulahduksen. Ripsarit ja huulipuna paikoilleen ja rouva on valmis jouluisen kaupungin jonoihin.

mac_candy_cane

 

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base (°Bangerhead.fi)
MAC Reflects Gold Glitter
Lumene True Mystic Curl
MAC Eye Kohl Minted (°Bangerhead.fi)
MAC Pearlglide Intense Eyeliner Undercurrent

Huulet
MAC Lip Pencil Redd + Beet (°Bangerhead.fi)
MAC Lipstick Candy Cane

2 Comments Lisää omasi

  1. Susanna sanoo:

    Hieno meikki, minäkin tykkään turkoosista/vihreästä rajauksesta

    1. Kiitos! Värillinen rajaus on nopsa tapa virkistää meikkiä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.