Pyntätyt punahuulet

Olen saanut hyväntahtoisia painostusviestejä huulipunakalenterin sisällön näyttämisestä muutakin kuin hylsyissä, joten tässä punakokeiluista ensimmäinen. Hyödynsin testimeikissä myös blogikirpparilta hankkimani uuden luomiväripaletin, jonka persikkainen ja tummanharmaa sävy sopivat punaisten huulien pariksi kuin kivinapit pihalla päivystävälle kolmiosaiselle herrasmiehelle.

nyx_lip_cream_red

Pohjustin luomet sampanjansävyisellä luomivärikynällä (MAC Pro Longwear Waterproof Bleached Out Beige), sivelin päälle persikkaa (MAC Angel Flame), tihrustin ulkonurkkaan varjoksi kolmion (MAC Gravel) ja piirsin ripsirajaan mustan rajauksen (MAC Fluidline Blacktrack). Loppusilauksena taivuttava ripsiväri (Lumene True Mystic Curl) ja punaiset huulet.

nyx_lip_stick_red

Tykkäsin rasvaisen tuntuisesta NYX Lip Cream Simply Red -huulipunakynästä yllättävän paljon. Se oli reippaan pigmenttinen ja liukas, mutta silti melko kätevä levittää huulille suoraan hylsystä. Alun epäilyistä huolimatta sävy pysyi huulilla viitisen tuntia ja yhden lihapullamuusin ajan moitteetta ja ainoa noteeraamani kuluma oli sävyn vaaleneminen huulten keskiosasta ruokailun jälkeen. Huulille asettuessaan punan kiilto ja kosteus haihtuivat ja loppuillasta huulet olivat jo enemmän puolimattaiset kuin kiiltävät.

nyx_lip_cream_mix

Tein kokeeksi ensin sekoituksen kahdesta sävystä (kuvassa: Simply Red + Simply Vamp), mutta päädyinkin lopulta levittämään tämän sinänsä viehkon tumman malvaseoksen päälle pelkkää punaista. Mikäli pysyvyys on näin hyvä, voin ilman muuta suositella sävyjen sekoitteluakin, kun korjailua ei tarvitse ihan heti tehdä. Huulipunan korjailu, tuo pahan siemen.

Lip Cream -punan lisäksi olen ehtinyt kokeilla myös yhtä Lip Lingerie -punaa ja kokemus jäi siitäkin ehdottomasti positiivisen puolelle. Uusi pelurimme Nyx on selvästi tekemässä pesää meikkilaatikkooni MAC-sedän kainaloon!

Huulipunakokoelman laajentaminen yhdestä brändistä kahteen – uhka vai mahdollisuus?

6 Comments Lisää omasi

 1. JonnaH. sanoo:

  Upeat huulet, täydellisen joulunpunaiset! <3 Laajentaminen? Ehdottomasti mahdollisuus! :D

  1. Apua, sun kommentti oli livahtanut roskapostiin! Kiitos, ihana kuulla! Laajeneminen taitaa tässä vaiheessa olla jo taputeltu valinta. <3 :)

 2. Nuo Nyxin kynät taitaa olla uusia? En ole ainakaan aikaisemmin nähnyt. Nyxin huulituotteet ovat kyllä loistavia! Eniten ehkä pidän Soft Matte Lip Cream punista.

  1. Ai on? Mä en yhtään tiedä, oon tosi huonosti seurannut näitä lanseerauksia. Toi Soft Matte onkin mulla vielä testaamatta. 😊

 3. Päivi sanoo:

  Noissa on kyllä kauniita sävyjä. Useampi merkki ei ole missään nimessä uhka☺

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.