NYX Lippie Countdown, viikko 3

Iloista jouluaattoa!

Tänään avattiin viimeinen luukku huulipunakalenterista, jonka ensimmäisen ja toisen viikon tunnelmia voitte lukea täältä ja täältä. Olen aloittanut eri laatujen testaamisen ja vertailupostauksen kirjoittamisen, mutta lopputuloksen kanssa saatte odottaa vielä muutaman päivän.

nyx_lippie_kokemuksia

Viimeiset kymmenen luukkua pitivät sisällään kirkkaita sävyjä, yhden yllättävän harmaan ja tasapainoisen kokonaisuuden eri laatuja. Koska laatujen välisten erojen tutkailu on vielä kesken, voin toistaiseksi puhella vain yleisvaikutelmasta, joka on yksiselitteisesti tykkään.

Draaman kaari kulki osapuilleen näin:

Ilahduin kalenterista kovasti – podin huonoa omatuntoa ennestään suuren kokoelmani paisuttamisesta – suhtauduin ensikosketuksella etäännyttävän varovaisesti – tein muutamia testailuja – tykästyin – testailin lisää ja nyt viimeisen luukun avattuani olen hirmu iloinen että kokoelmassani on nämä 24 miniatyyriä lisää.

nyx_lippie_countdown_all

Mikäli vastaava kalenteri tulee myyntiin ensi vuonna, aion ehdottomasti ostaa sen, sillä Nyxin huulipunamaine ei ole tuulesta temmattu.

Nyt huulet hymyssä kohti laitojaan kurottelevia joulupatoja. Lämpöä jouluun, ystävät <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.