Vahinkovioletti

Tästä piti tulla tavallinen päivämeikki, johon yritin etsiä Myyn suitsuttamaa Satin Taupea (jota olen lakannut käyttämästä jo vuosia sitten ja ajattelin löytäväni syyn jos kokeilisin sitä vielä kertaalleen), mutta käteen tarttuikin jotain ihan muuta.

vahinkovioletti

Muistelin, että näissä Extra Dimension -luomiväreissä oli pehmeä mutta pigmenttinen koostumus ja jotenkin ajattelin voivani tehdä tästä tummasta violetista kevyen päivämeikin ihan vaan häivyttämällä, mutta kun pyöräytin luomelle ensin tahmean 24 Hour Extend Eye Base -pohjustajan (jonka nimi ei ole enne vaan vakavasti otettava lupaus) ja sitten sormellisen tummaa Round Mignight -sävyä, ymmärsin olevani kaukana päivämeikistä. Mutta koska meikatessa sattuvien lipsahdusten korjaaminen vain ruokkii luovuutta, otin haasteen vastaan.

Ensivasteena sipaisin tummanlilan pohjan päälle saman duon vaaleanpunaisena hehkuvaa Triple Impact -sävyä ja ratkaisu oli käsillä. Lainasin vielä hiukan mattaharmaata toisesta paletista ja häivytin koko hässäkän luomivakoon ja tummuuserhe kääntyi violetiksi voitoksi.

Alaluomi näytti tummiin pukeutuvan sisarensa rinnalla orvolta, joten suttasin ripsityveen punaisen ja luumun rajoilla tasapainoilevaa Berry Fantastic -kynää ja ripsarin jälkeen lopputulosta tuskin enää arvaisi vahingoksi.

Kasvomeikissä olin tietoisesti skipannut varjostukset ja vahvan poskipunan (koska olin luvannut nälkäisenä ruokaa odottavalle lapselle tulevani ihan kohta, ”viis minuuttia”), joten huuletkin halusin aikataulusyistä pitää kummitusmaisen kalpeina. Avuksi tässä olivat harmaanruskea rajauskynä Stone ja hennosti haaleaa vaaleanpunaista kimmellystä tuikkiva Dressed to Dazzle -huulikiilto. Stone-kynällä saa aikaan myös tummaa ja dramaattista, mutta koska tätä kynää oli onneksi käyttänyt joku terottimeen ulottumaton laiskiainen, pyöristyneellä ja snadisti kuivahtaneella terällä oli helppo sutia pehmeät rajat huulille.

mac_dressed_to_dazzle

Viimeinen onnellinen vahinko tapahtui kuvia räpsiessä, kun valot ja varjot sattuivat kerrankin kohdalleen ihan itsestään. Kuvausrehuna on uskoakseni neilikka, joka näki parhaat päivänsä jossain vaiheessa viime viikkoa, mutta jonka upea sävy yllytti käyttämään sitä kuvissa vielä vähän ehtyneenäkin. Turha tiptoppailu ei ole koskaan sopinut Viilankantoluvan meininkiin.

essence_berry_fantastic

Ihana vahinkojen sarja palautti taas uskon minun, meikkisiveltimen ja kameran väliseen kolmiodraamaan, vaikka edellisistä kunnon sutinoista onkin jo aikaa ja rutiinista ei ole tietoakaan. Niin ja hei, tässä koko kasvoilla muuten nyt se tippapeittari, josta juttelin muutama päivä sitten täällä, nyt kuuliaisesti puuterilla kiinnitettynä ja vielä useamman tunnin päästä ihan nättinä ja sottaamattomana.

Kulmat
MAC Brow Sculpt Taupe
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Kasvot
MAC Skin Base
MAC Waterweight Concealer NC15
MAC Studio Finish Concealer NC15
MAC Studio Sculpt Defining Powder Light
Jotain, mitä poskipunasiveltimessä oli edellisestä kerrasta jäljellä
Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer Shimmering Dusk*

Silmät
MAC 24-Hour Extend Eye Base
MAC Extra Dimension Eye Shadow, Triple Impact & Round Midnight
MAC Eye Shadow Hard Currency
Essence Longlasting Eye Pencil #29 Berry Fantastic
Lumene True Mystic Curl

Huulet
MAC Lip Pencil Stone
MAC Dazzleglass Dressed to Dazzle

*Saatu blogin kautta

5 Comments Lisää omasi

  1. Nannu sanoo:

    Aivan todella ihana meikki! *sydänsilmät*

    1. Kiitos! <3

  2. Ihana <3_<3

    Seuraavaks sit se satin taupe!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.