Loppuneet tammikuu 2018

Tammikuun loppuneissa näkyi kotiin käpertyminen ja tehokosteutus.

loppuneet_1_18_viilankantolupa

Ihonhoito

[comfort zone] Skin Resonance Remedy Oil** on rauhoittava, punoitusta ehkäisevä ohut ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy sekä holy grail -tuotteeni, jota käytän aamuin illoin. Holy grail -statuksessa ei muuten olisi mitään vikaa, mutta tuotteen valmistus on lopetettu, eikä näitä enää saa mistään. Pakkasin kaapin perälle viisi pulloa heti kun sain tiedon tuotteen lopettamisesta, mutta jäljellä on enää kolme, enkä tiedä mitä teen kun ne on käytetty. Rakastan kasvoöljyjä, mutta tätä parempaa en ole blogiurani aikana löytänyt mistään. Voisin kehua tätä seuraavan tunnin, mutta skipataan se vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Niisk.

[comfort zone] Skin Regimen Juvenate-Pro Booster** on tehotiiviste joka on suunnattu aikuisuuden ensimerkkejä näyttävälle iholle. Ideaalitilanne on iho, joka kaipaa tukea paitsi ikääntymisen ensimerkkien häivyttämiseen, myös huonoista elämäntavoista johtuvien ihon tilanteiden korjaamiseen. Kerroin tuotteesta tässä tammikuun perkauksessa, josta voit kurkata lisää. Nämä pikkukoot ovat sinänsä söpöjä matkakavereita, mutta koska olen arka reissaamaan lasipullojen kanssa, käyttelen näitä pois ihan vaan kotosalla.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Sensai Lotion II (Moist) on hoitovesi, jolla on kuvitelmissani jonkinlainen kulttistatus (aihe, josta Erika muuten kirjoitti hauskan postauksen). Olen hillonnut näitä minipulloja vuosikaupalla ja nyt sitten jonkin kosmisen liikahduksen ansiosta sain avattua yhden. Koostumus oli jännän liukas ja täyteläinen, vaikka kyseessä on vesimäinen tuote. Lisäsi iholle mukavasti kosteutta, mutta en ole vakuuttunut hinta-laatusuhteesta. Toki tämä mielipide on syytä ottaa vastaan sillä varauksella, että kyseessä on vuosia vanha näyte, eikä yhdessä ammattilaisen kanssa omiin tarpeisiini valittu ihonhoitokokonaisuus. Miellyttävä, mutta ei vau.

Meikit

MAC Prep+Prime Natural Radiance on voidemainen meikinpohjustaja, joka sopii erinomaisesti kuivalle iholle. Lisää ihon hehkua ja saa sen näyttämään tasaisemmalta pienillä valoa heijastavilla pigmenteillä sekä tuo iholle pintakosteutta, jonka avulla meikin levittäminen pakkasessa kuivuneelle aavikolle käy kitkattomammin. Lemppari-ykkös-best-suosikkipohjustajani, jota käyttäisin riemusta kiljuen ympäri vuoden, mikäli hintaluokka ei huitelisi neljässä kympissä. Ei jätä silikonista pintaa, vaan pehmeän kosteuden, jonka päälle kaikki nestemäiset, puuteriset ja voidemaiset pohjat ovat levittyneet hyvin. Tätä käytin ehdottomasti eniten, kun vielä meikkasin muita. Pihistelin alkuvuoden alennusmyynneissä, enkä ostanut yhtään varakappaletta vaikka tiesin tämän vetelevän viimeisiään. Vähän jännittää, kuinka korvaajaksi sommittelemani Skin Base -pohjustajan silikonisuus toimii kuivalla talvi-iholla. Äh, ei pitäisi ikinä pihistellä hyväksi todetuissa tuotteissa!

MAC Fix+ on kosteussuihke, jota kulutan säännölliseen tahtiin. Suihkutan sitä pääosin valmiin meikkipohjan päälle sulattamaan meikin kauniin elävän näköiseksi ja ehkäisemään kiristelevää tunnetta meikin asettuessa paikoilleen. Toisinaan kostutan tällä myös ihon ennen meikin levitystä jos en ehdi levittää varsinaista kosteuttavaa pohjustajaa. Olen kokeillut monia muita, mutta en ole löytänyt yhtä neutraalia ja edullista tuotetta tähän samaan tarkoitukseen. Lisää kosteussuihkeiden käytöstä yleisesti tässä postauksessa.

Hiukset

L’Oreal Professionnel Paris Tecni-Art Morning After Dust oli hirviönimestään huolimatta käypä, kevyesti tuuheuttava kuivasampoo. Poimin tämän jostain purkkityttöjen vaihtokasasta ja käyttelin pois hiljattain. Voimakas hedelmäinen tuoksu havahdutti perheenjäsenet, mutta muutoin en keksi tästä silmiinpistäviä puolia. Edelleen valitsen ensisijaisesti Batisten, kun haluan että hiukset näyttävät puhtaalta, enkä ole paras käyttäjä arvioimaan tuuheuttavia ominaisuuksia.

Davines Momo Conditioner on kosteuttava hoitoaine, johon pihkaannuin. Ostin lokakuun I Love Me -messuilta sylillisen Davinesia (aiempia rakkausaarioita täällä) ja vaikka käytän pitkäksi venähtäneen tukan silottamiseen runsaasti hoitoainetta, tämä 250 ml purkki riitti kolmeksi kuukaudeksi. Tuotteessa on voimakas melonin tuoksu, joka tuntui tukassa vielä seuraavan pesun alkaessa, mutta tähän tottui viikkojen kuluessa, vaikka meloni ei tuoksusuosikkejani olekaan. Jätti hiukset mukavan pehmeiksi, mutta nyt käytössäni oleva toinen Davines-hoitsikka on selkeästi tuhdimpaa tavaraa, joten parempaa on vielä luvassa. Davines-tuotteet tuotetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Italian Parmassa.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

viilankantolupa_loppuneet_1_18

Millaisia jo lopetettuja tuotteita te kaipaatte? Koska on aika päästää irti kuukauden kuvissa leijailleista terälehtien raadoista?

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

10 Comments Lisää omasi

 1. Kiki sanoo:

  Lorkun puhdistusöljy! Niin hyvä ja halpa 😢 Onhan niitä nyt muitakin esim. MACin LE huulipunat ja ja ja…. Mutta tosta [comfort zone] -merkistä olis kiva kuulla enemmänkin, en ole siihen muualla kuin täällä sun blogissa törmänny 🤔

  1. Haha, tiätkö ihan samaa tuotetta surin kauneusbloggaajien FB-ryhmässä, mutta jos netistä tilaaminen on vaihtoehto, niin jotain Lorkun putsariöljyä saa Lookfantasticilta noin yhdeksällä eurolla. Kun sen sieltä pari iltaa sitten löysin, meinasin saman tien tilata laatikollisen. :D

   [comfort zone] on ammattilaissarja, jota käytetään ja myydään vain kauneushoitoloissa, eikä tuotteiden kanssa ole toistaiseksi tehty kovin paljon PR-juttuja, joten se ei ole erityisen näyttävästi esillä blogeissa tai lehdistössä. Itse olen sarjan tuotteisiin ihan pöhkönä, joten katsotaan, jos sopiva sauma ja sopivan neutraali äänensävy löytyvät niin ehkä voisinkin kertoa sarjasta lisää. Jos haluat ottaa etumatkaa, voit tutustua tuotteisiin kotisivuilla http://www.comfortzonesuomi.fi. :)

   1. Kiki sanoo:

    OO! Pitääkin käydä LF:n sivuilla vilkuilemassa! ja comfort zonen… Ennakoin rahanmenoa :D

    1. Sorry not sorry. :D

 2. Usko tai älä, elämäni ensimmäinen Fix+ korkattu ;) ja on ihan kaikkien kehujen arvoinen. Raikas ja neutraali juurikin. Jättää niin kivan pinnan <3

  1. AI JAA? No vitsi, jo oli todella aikakin. :) Mä olen kokeillut montaa, mutta kaikissa on ollut jotain tuoksuun, ainesosiin tai suihkeen tekstuuriin liittyvää, joka ei sitten ole ihan vetänyt vertoja tälle. Mulla on aina ison pullon lisäksi auki pari matkakokoa parissa eri laukussa. <3

 3. Ei ollut kyllä mukana yhtään itselle tuttua tuotetta, mutta ymmärrän täysin kosteutuksen tarpeen näin talvisin, itselläkin ihonhoitoon tullut lisäksi monia kosteuttavia tuotteita :)

  1. Joo tää pohjolan talvi on kyllä kaikessa ajoittaisessa kauneudessaan raskas tapaus iholle. Onneksi on mitä kerrostaa, hölvätä, läpsytellä, sivellä ja valella pintaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.