Harmonista kosteutta

linkit

Lumene on brändiuudistuksesa jälkeen luonut useita houkuttelevia tuotteita ja jopa kokonaisia linjoja, kuten uuden Harmonia-kokonaisuuden. Jokin tuotteiden tuttua turvetta ja kiehtovaa pakurikääpää yhdistävässä, hennon minttuiseen ja kullalla silattuun asuun puetussa linjassa puhuttelee arkipäivän ylellisyyttä kaipaavaa, mutta pohjimmiltaan ihan tavallista Lumene-tyttöä.

lumene_harmonia

En tiedä onko kansainvälisille apajille yhä suuremmalla volyymilla tähtävälle Lumenelle brändiuudistuksen takana kumajava vanha, siniseen muoviin pukeutunut koto-Lumene välttämättä yhtä raukea mielikuva kuin meille sen parissa kasvaneille nykyaikuisille, mutta itse pidän arvokkaana, että historiaa ei ole uudistuksessa täysin nollattu. Olen kuullut brändiuudistusta kritisoitavan korkeaksi vivunneista hinnoista ja sekavista tuotelinjoista, mutta jos siirrämme nämä argumentit sivuun ja keskitymme ihastelemaan tasapainottavaa Harmoniaa, ollaan onnistumisen äärellä.

Harmonia Kosteusbalsami löysi luokseni ystävällisen välikäden kautta ja siitä tuli hyvin pian yöpöytäni vakioasukas. Olen jo hetken etsiskellyt talvikäyttöön sopivaa huulivoidetta, joka pohjautuisi vahojen sijaan öljyihin, ei maistuisi miltään ja jättäisi huulille mukavan liukkauden vähän pidemmäksi hetkeksi ja hurmaava Harmonia-yleisbalsami lunasti nämä odotukset.

Tiedostan, että pelkässä huulivoidekäytössä tuotteen säilyvyysrajoja koetellaan, sillä 30 millilitran sively pelkille pusuttimille vain kuudessa kuukaudessa voi asettaa haasteita jopa minulle, mutta kukapa tietää – ehkäpä yllänkin?

Balsamia voisi tietysti käyttää lukuisiin muihinkin tarkoituksiin, mutta omassa käytössäni se sopii kerrassaan parhaiten juuri huulille. Tuoksussa on aavistus jännää kitkeräisyyttä, mutta ei millään tavalla häiritsevästi, vaan ennemminkin tunnusomaisuutta korostavasti. Pehmeähkö balsami sulaa kosketuksesta liukkaan jähmeäksi öljyksi, joka tuntuu tekevän huulten ohuelle iholle taikoja.

Ihana.

Oletteko te jo ehtineet tutustua kullalla silattuun pakurikääpäherkkuun?

Lumene-tuotteita myy mm. °Bangerhead.

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Martina sanoo:

    Harmonia-sarjan ulkonäkö on kyllä NIIN onnistunut! Ihan 10++ <3

    1. Kyllä, täysin samaa mieltä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.