Viehko punapaletti

Joitakin viikkoja sitten kävi niin onnellisesti, että sain ystävältä lahjan. Hänellä ei ollut käyttöä tuotteille, jotka oli itse saanut PR-lähetyksenä ja niin sain ihanana, mutta täysin puun takaa tulleena yllätyksenä nipun tuotteita, jotka otin vastaan MAC-maanikon reunaehdottomalla rakkaudella. Imartelun ja ivailun välimaastossa tasapainottelevasta termistä kiitos Purkkis-installe.

 

Kuvissa näkyvää violettia Flamingo Road -mattapunaa kytistin jo kokoelman julkaisuhetkellä ja muistaakseni pitelin jopa testeriä hikisissä hyppysissäni Tukholman Pro Storen alepöytään nojatessani, mutta maltoin mieleni viime hetkellä ja ostin ainoastaan tumman punaisen Fallen Angel -sävyn, joka vilahti aiemmin täällä. Ympyrä kaartui tämän kaunottaren kohdalla kiinni harvinaisen kauniisti.

mac_james_kaliardos

Kolmea sävyä yhdistävä James Kaliardos -kokoelman huulikiiltoihanuus on niin nätti, että olen hädin tuskin raaskinut käyttää sitä – mikä on tietysti nättien huulituotteiden ja kaikkien muidenkin meikkien perimmäinen tarkoitus, köhhh. Tämän liian kauniin kosmetiikan dilemman kanssa olen paininut jo vuosia, eikä tunnelin pää vielä näytä häämöttävän. Yritän parhaani, olkaa ymmärtäväisiä.

mac_lip_and_cheek

Kuuden sävyn Casual Color -paletti on peruja Diane Kendal SS 2017 -kokoelmasta ja se on ollut sievyydestään huolimatta käytössä jo useamman kerran. Casual Color on voidemainen yleisväri, jota voi käyttää sekä huulilla että poskilla ja artsusti myös halutessaan silmäluomilla, mikäli pysyvyyden tai peittävyyden kanssa ei ole niin justiinsa. Väri ei ole yhtä kuiva kuin vähän samantyyppinen Cream Colour Base, eikä yhtä geelimäinen kuin Tendertone Lip Balm, mutta jotain siitä väliltä. Sävyt levittyvät kauniisti puuterimaisen pohjan päälle poskipäillä, mutta eivät tuo esiin kuivuutta huulilla, eli aikast’ kiva koostumus, jos meikkipussista puuttuu sormilla tapluteltava heleänkostea yleissävy. Tässä kuvassa yksi paletin sävyistä huulilla ja poskipäillä.

mac_casual_color_

Voidemaiset jokapaikannapit ovat jääneet kuin huomaamatta keikkumaan meikkipöydän reunalle, sillä vaikka jokaisessa meikkipussissa on kai tiettyjä vakkarituotteita, vaihtelu virkistää myös niissä yksinkertaisissa ratkaisuissa.

Käyttääkö joku teistä vastaavia voidemaisia yleisvärejä arkimeikissä? Mikä olisi sopiva rangaistus liian kauniin kosmetiikan käyttämättä jättämisestä? Selviääkö tästä puoliääneen mutistuilla pyhimysloruilla, vai pitääkö tarttua ruoskaan?

2 Comments Lisää omasi

  1. Salla sanoo:

    Tää sun käyttämä kieli on niin kaunista ja freesiä, että tulee ihan sellainen heleä olo lukiessa! Myös silloin, kun on flunssaisena menossa hammaslääkäriin :D

    Ps Purkkis-Instassa taisi hääriä tämä samainen MAC-henkilö ^_^

    1. Voi kiitos, ihana kuulla! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.