Magenta Mischief

Pakkomielteeni violetin eri sävyihin saa yhä hallitsevampia piirteitä. Rakastan violettia, purppuraa, fuksiaa ja lilaa huulilla, silmissä, asusteissa, kukissa ja tietysti – kynsissä. Tämä upea siniseen taittava magentan sävy julkaistiin silloin, kun olin blogihommista paussilla, joten livautan sen näytille nyssi.

magenta_mischief

Sininen hitula tulee esille vain oikeassa kallistuskulmassa, enkä tiedä sainko sen vangittua teille, mutta kukkasen kanssa kikkailu oli ainakin kaikin puolin hauskaa. Tämä lakkaus on jo viikon vanha, mutta ei anneta pienen kasvurajan kaihertaa.

cnd_magenta_mischief

Töissä vastaanottamani, murtuneella suomella toimitetun sydämellisen toivotuksen mukaisesti toivon näiden rehuräpsyjen myötä täysin sydämin myös teille: Makaavaa pääsiäistä!

Kynnet
CND Shellac Magenta Mischief**

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.