Mattakynsien taika

Tummasta tyylistä tykkäävä ystäväni, jolle olen aiemmin tehnyt hääpääkallot ja kesägootin mustavihreät, hurahti ympärillä leimuavan luonnon sävyihin ja halusi poikkeuksellisesti kynsilleen jotain muuta kuin mustaa.

syys_kynnet_2018.jpg

Tartuin haasteeseen ilolla ja useita sävyjä yhdistelemällä saimme aikaan monivärisen pohjan mattapintaiselle foliohulluttelulle. Yhteiset ystävät tarkistelivat (vain puoliksi) leikillään lääkityksen ajantasaisuutta, mutta onneksi olemme tuttuja poikkeustapausten vahvistavien ominaisuuksien kanssa.

matte_foil_nails

Myös kynsien kuvaaminen on ekstraihanaa ajankohtaisten proppien kanssa. Tämän tuokion jälkeen olen valmis liennyttämään syksynyrpistelyäni ainakin kokonaisella astella.

ruska_lakkaus_

Kynnet

CND Shellac Wildfire, Fine Vermillion, Gypsy, Pretty Poison
Nail Diva Foils
CND Shellac Matte Top Coat

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.