Loppuneet syyskuu 2018

linkit

Syyskuun loppuneet tarjoilee historiallisen suppean kattauksen, mutta samalla pelkkiä luottotuotteita, joiden pariin palaan hymyssäsuin. Valmiina vastaanottamaan neljän tuotteen suosikkikvartetti?

loppuneet_syyskuu_2018

Hiukset

Batiste Dry Shampoo -kuivasampoo (6-7€ / °eleven.fi) on yksinkertaisesti paras pesuvälinpidentäjä, jonka tiedän. Loistava koostumus, edullinen hinta, kivat tuoksut ja täyrelline tukkatuntu. Tästä en luovu!

Kasvot

Lumene Hehku Radiance Defending -päivävoide (n. 32€ / °Bangerhead.fi) oli yllätyslöytö alkukesältä. Suojakertoimellinen päivävoide osoittautui nappivalinnaksi aurinkoisen kesän käänteisiin ja taisi olla ensimmäinen suojakertoimellinen päivävoide, jonka koostumus istui iholle miellyttävästi. Tälle peukku, siirtyi lemmikkilistalleni.

Egyptian Magic -taikavoide (27€ / °eleven.fi) sai juuri hetkensä valokeilassa, joten linkkaan tuoreehkoon artikkeliin. Vahamaisen öljyinen, supertäyteläinen kenkkuihon pelastaja, joka tainnuttaa ärhäkätkin ihohepulit hetkessä. Ostin jo lisää, tästä tuli vakkariyövoiteeni.

MAC Cleanse Off Oil -puhdistusöljy (24€ / eleven.fi°) on vakioputsarini meikin poistoon ja vaikka olen vuosia puolihuolimattomasti testailumielessä etsinyt sille korvaajaa, mitään yhtä tehokasta, helppoa ja miellyttävää ei ole osunut eteen. Ohuehko koostumus nostaa iholta sitkeimmänkin silmämeikin ja kaiken mahdollisen pitkäkestoisen huulilta ja iholta, mutta emulgoituu veden kanssa iholta sekunneissa viemäriin. Rakastan palavasti, aina yksi pullo kaapissa jemmassa!

Lyhyestä veisu viehko – oletteko te purkkimatkoillanne törmänneet näihin luottopelureihin?

3 Comments Lisää omasi

  1. Hannatic sanoo:

    Selaan tässä ahkeran työnteon lomassa naama syksyä kiristellen suosikkiblogeja ja nyt alkoi kyllä tulla fiilis, että tuota taikavoidetta pitäisi ehkä testata. Viime aikoina olen jokseenkin kyllä ollut vaikutteille alttiissa mielentilassa ja klikkaillut suosituksien perusteella asioita ostoskoriin liikaakin, mutta siis juuri eilen illalla mun yövoide pihahti ja vihjasi olevansa tyhjenemässä, niin eikö se silloin ole ihan tarvehankinta? Varsinkin kun kaiken maailman hoitovesiä olisi taikavoiteen alle taputeltavaksi kertynyt noin viisi pulloa? Klik?

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Apua, suosikkiblogeja, hihihhhihii – apua! :) Ja JOO, on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Toivottavasti ostit jo ja saat pian käsiisi – syssy lähenee! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.