Loppuneet lokakuu 2018

Tsjau – ja heti perään yhyyy! – talven pimeys ja petolliset kuvausolosuhteet ovat jo täällä – vastustan! Samaan nippuun on iskenyt armoton kaamoskooma, joka ei jätä varvastakaan uuvuttamatta ja kaikki liikenevä aika on mennyt sohvalla koristessa. Väää.

Juuri nyt tuntuu sitäpaitsi, että koko loppuneiden listaus pitäisi jättää julkaisematta, koska se ei tule sisältämään mitään uutta kenellekään, joka on joskus yhdenkin loppuneiden tuotteiden koontipostauksen tästä blogista lukenut. Mutta koska en ole luovuttajatyyppiä (paitsi dieetillä), hoidetaan nyt nämä tässä velvollisuuden nimissä ohi ja palataan heti huomenna uusilla hiuskuvilla, okei? Kiitos yhteistyöstä!

loppuneet_tuotteet_2018_viilankantolupa_kauneusblogi_

Hiukset

Kuukausittainen Batiste Dry Shampoo Cherry -kuivasampoo sai tällä kertaa seurakseen kaksi matkakokoa, jotka molemmat pihisivät loppuun I love me -messuilla. Ei erityistä kommentoitavaa näistä, joskin olisin toki maallisen eloni lakipisteessä, jos kirsikka-Batistea saisi matkakoossa. Voisiko joku muuten muistuttaa ostamaan näitä pikkukokoja lisää asap? Päivittäiset rutiinit ovat nyt just siinä jamassa, että olen opettanut koululaisen käymään itse ruokakaupassa. Kassatäti kohotteli viimeksi siihen malliin kulmiaan, että lieni yllättynyt siitä, että puolituisella on myös vanhemmat. Kevät tule jooooooooo.

Iho

[comfort zone] Remedy Oil -kasvoöljy on jo varmaan vuosi sitten lopetettu täydellisyys-öljy, jota hamstrasin jemmakaapin täyteen kun kuulin tuotteen poistuvan. Täydellisin koskaan kokeilemani rauhoittava, ravitseva ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy, olen pahoillani puolestanne. This is the one that got away.

[comfort zone] Skin Regimen Hydra-Pro Booster -kosteusseerumi on sekin valitettavasti kaiku haudan takaa, mutta hipaistaan nyt silti sen verran lippaa, että tämän tuotteen myötä hiffasin, mistä hyaluronihapossa on oikeasti kysymys. Niiskis. (Brändi itsessään ei ole mihinkään kadonnut, mutta en ole perehtynyt uudistuneisiin tuotelinjoihin niin suurella sydämellä, että osaisin päästää irti näistä vanhoista rakkauksista.)

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Favora Kosteuttava Seerumi oli löytö omista jemmakaapeista ja olinpa iloinen, kun sain tämän näppeihini. Seerumin ihanan täyteläinen liki voidemainen koostumus tuntui miellyttävältä, sammutti ihon janon ja palveli myös nirsoksi heittäytynyttä nenääni tuoksuttomuudellaan. Muistelisin, että edullinen myös. Tälle reipas suositus!

Vartalo

The Body Shop Wild Cherry Shower Gel -suihkugeeli on osa perheeni osallistamisprojektia valloilleen ryöstäytyneiden suihkugeelijemmojen kaitsennassa ja tuotteen vaahdottivat loppuun siippa ja puolituinen. Kirsikan tuoksu kylppärissä oli kyllä kiva, mutta omalta suihkugeeliltäni kaipaan enempi kosteuttavuutta kuin tässä oli. Lapsi ja mies vaikuttivat tyytyväisiltä.

Noin! Kiitos kärsivällisyydestä ja osallisuudestanne tähän roskienhäpeily- ja kaamosmärinä-esitykseen, jonka onneksi joudutte katsomaan vain kerran. Huomenna sitten niitä tukkajuttuja! Reuhka saa kokonaan uuden sävyn, enkä malta odottaaaa. Ensi yönä saan siis odottaa päikkereiden vuoksi sekä unta, kevättä että uutta tukkaa, jee.

Tsemppiä muille syyspimeyden pystyynkuolettamille, negistellään yhdessä.

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Minnuska sanoo:

    Egosta saa Cherryä matkakoossa!!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Ahaa, hei loistavaa! Ihanaa, että pysähdyit tiedottamaan!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.