NARS Mini Orgasm Set – kulttiherkut minikoossa

linkit

Whiiiii, uusi aarreaitta on löytynyt! Vielä muutama viikko sitten en tiennyt että NARSilla on eurooppalainen verkkokauppa, jonka kautta tuotteita voi tilata, mutta asian laita selvisi, kun pihkaannuimme ystävän kanssa NARSin joulukalenteriin. Itse kalenteri valitettavasti osoittautui kaikesta upeudestaan huolimatta liian kalliiksi kotiuttaa, joten luonnollisena aikuisen ihmisen sopeutumismekanismina ostin korvikkeeksi muita NARS-tuotteita.

nars_orgasm_mini_set_viilankantolupa

Edullinen NARS Mini Orgasm Set -ostos sisältää minikokoisen, kulttimainetta nauttivan Orgasm-poskipunan sekä samaan sävymaailmaan istutetun huulipunan ja huulikiillon. Täysin hyödyttömänä kauneusbloggaajana en ollut ennen tätä päivää koskaan edes kokeillut moneen otteeseen kaikkien aikojen parhaaksi suitsutettua Orgasm-poskipunaa, mutta hei olihan siitä pakko pitää – jestas mikä sävy.

nars_orgasm_mini_viilankantolupa

Pehmeän pinkkinä hohtava pohjasävy sai kultaisesta hehkusta ylleen ruusukullaksi kääntyvän hunnun, joka hohti kyllä voimakkaasti, mutta ei yhtään hileisenä tai päällekäyvän metallisena. Tämän punan kulttistatusta on helppo ymmärtää. Raikas ja monelle ihonsävylle sopiva kokonaisuus, jota oli helppo levittää ja häivyttää ja jonka parina erillistä hohtopuuteria ei tarvita, mutta joka ei silti hohda liikaa.

nars_orgasm_blush_viilankantolupa

Orgasm-huulikiilto (kuvissa huulilla sellaisenaan, ilman rajauskynää) sen sijaan oli merkittävästi oranssimpi, enkä löytänyt sävystä pinkkiä pohjavivahdetta lainkaan. Nätti sävy, mutta ei täydellinen kopio alkuperäisestä sävymaailmasta. Miellyttävän liukas tuntu ja kiva peittävyys.

nars_lip_gloss_viilankantolupa

Myös Orgasm-huulipunan sävystä puuttui tuo alkuperäiselle Orgasm-kokonaisuudelle tunnusomainen pinkkiys, vaikka sävy itsessään olikin sievä ja monikäyttöinen. Tuntuma muistuttaa MACin punien Frost-laatua, jossa metallisuus tuntuu hentona kuivakkuutena, vaikka yleistuntuma onkin miellyttävä.

nars_miniatures_viilankantolupa.jpg

Kolmen minituotteen setti maksoi noin 30e ja vaikka sävyt eivät kopioineetkaan ihastuttavaa poskipunaesikuvaansa täydellisesti, olen tyytyväinen hankintaani. Olen yhä enenevissä määrin vaihtamassa käsilaukussa ja matkoilla kuljettamaani meikkiarsenaalia minikokoisiin tuotteisiin niiltä osin kuin sopivia tuotteita on minikoossa saatavilla ja siihen tarkoitukseenhan nämä vallan mainiosti passaavat.

NARS-tuotteita myy mm. °Lookfantastic.fi.

Kasvot
MAC Hyper Real Foundation Yellow (°eleven.fi)
MAC Studio Finish Concealer (°eleven.fi)
MAC Studio Fix Powder Foundation C2 (°eleven.fi) + White (Pro Store)
NARS Orgasm Blush (°Lookfantastic.fi)
NARS Laguna Bronzer (°Lookfantastic.fi)

Silmät
MAC Pro Longwear Color Stick Lilacked
MAC Boy About Town Face Kit, Overpacked Eye Palette (°eleven.fi)
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara (°Lookfantastic.fi)

Kulmat
MAC Shape & Shade Brow Tint Taupe (°eleven.fi)
Sephora Retractable Brow Pencil, #06 Soft Charcoal

Huulet
NARS Orgasm Lip Gloss (°Lookfantastic.fi)

 

4 Comments Lisää omasi

 1. Kaitlin sanoo:

  Toi Orgasm on niin herkun värinen, mutta mää en saa siitä juuri mitään pigmenttiä irti, oon ihan että ”???” kun kaikki kehuvat sitä ja itsekin haluaisin sitä ihkuttaa, mutta kun se ei näy mun kalmankalpeassa naamassani ollenkaan :O Ostin sit MACin Peachykeenin kun se oli suht samaa sävyä.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Aijaa? Ehkä näissä on sitten eroja? Tai siis että eihän se jälki mitenkään erityisen vahva ollut, mutta sopi mun lakanaiholle hyvin. Peachykeen on kyllä ihana myös! :)

 2. Kuorotipu sanoo:

  Mä kovasti arvoin viime viikolla Sephorassa Narsin miniduoa, jossa oli Orgasm ja Laguna. Se jäi kuitenkin hyllyyn kun Orgasmin koostumuksesta lukenut niin ristiriitasia arvioita. Peitevoiteen ostin minikoossa ja se on super!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Uuu, hei se Laguna oli tosi kiva myös, se itse asiassa unohtui tuotelistauksesta – näissä kuvissa mulla on sitä! Tosi nätti haaleanviileä varjostussävy! Peitevoidetta en osannut edes kaivata, iiks! Huomenna sopivasti Sephoraan, kurkkaan miltä peittari vaikuttaa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.