By Terry -joulukalenterin sisältö, osa 1

By Terry -joulukalenteri on tuonut työhuoneeseen ruusuista tuoksua ja joulukuun ensimmäisen viikon aamuihin pientä, koronan kurittamaan yllätystensietokykyyn sopivaa dramatiikkaa. Juuri kosmetiikkakalenterin luukkuja ihmeempiä jännitysnäytelmiä en tässä oikeastaan elämääni kaipaisikaan ja toistaiseksi jännitys on vielä palkinnut luukunropeltajan. Sormet ristissä toivomme, ettei esiin pulpahda yhtään rannekorua, avaimenperää tai terotinta. Tai pakettikorttia, hnnnngh.

By Terry -joulukalenterin availua on nyt viikko takana ja meleko ruusuista kuulkaa on! En tiedä, miten voimallisesti olen blogissa tuonut ruusu-inhoani esiin, mutta ruusu on tuoksuna yksi niistä harvoista, joita en oikein missään muodossa tahdo sietää. Jotennnn.

Ennen kuin lähdette liikaa analysoimaan miksi ostin kosmetiikkakalenterin brändiltä, joka on tunnettu ruusulla silatuista tuotteistaan, mennään suoraan asiaan.

Luvassa hempeää, vaaleanpunaista ja ranskalaisen eleganttia kosmetiikkaa.

By Terry -joulukalenteri – luukut 1-7

By Terry Lip Expert Matte -huulipuna sävyssä 2 Vintage Nude. By Terryn nestemäinen huulipuna on meitsille uusi tuttavuus, mutta tulimme jo ensisipaisulla mainiosti juttuun. Ohut ja kevyt koostumus ei kuivu täysin tahraamattoman mattaiseksi, mutta kestää kahvittelut. Jos mattapintaisuutta haluaa tuoda vielä enemmän esiin, huulipunan voisi kevyesti puuteroida vielä irtopuuterilla nenäliinan läpi tai haukata paperiin. Omaan makuuni tämä ei ehkä ole riittävän matta kiilatakseen suosikkilistani kärkeen, mutta sopii varmasti paremmin täysimattaista huulipunaa karttavalle. Ei ruusuista tuoksua, jes!

By Terry Baume De Rose -huulivoide. Huulikiiltomaiseen tuubiin pakattu tuhti huulivoide tuntuu huulilla lähes samanlaiselta kuin rakastamani Jouer Lip Enhancer, eli erittäin täyteläiseltä. Tuntu on jotain tahmean ja liukkaan välimaisemista, sillä huulet liukuvat kyllä hieroessa sivuttain, mutta eivät erityisen sulavasti – ja silti huulet eivät ole milliäkään tahmeat kun niitä maiskuttelee yhteen. Erittäin jännä, vähän pullea tuntuma ja kiva kiilto, joskin valitettavan ruusuinen tuoksu vanavedessä. Pysyy huulilla pitkään, joten jos pääsen ruusun tuoksusta yli, tästä saattaa tulla käsilaukkuni hätävarakiilto.

By Terry Brightening CC Serum sävyssä White Rose. Kevyt, heleyttävä pohjustusvoide tuo iholle valoa ja kuulautta, mutta on selkeästi nestemäisempi ja ohuempi kuin esimerkiksi MACin Strobe Cream. Normaalikokoinen pullo maksaa reilu kuusi kymppiä, joten jotain taikaa tässä  pienessä tuubissakin on oltava. Arvelisin, että vastaa paremmin vielä ikääntynemmän ja sameamman ihon tarpeisiin, mutta jatkan löytöretkiä aiheen parissa.

By Terry Baume De Rose Micellar Water -misellivesi. Tätä en ole ehtinyt testata vielä, mutta valmistaja lupailee tuoksuttomuutta (jes!) ja tehokosteuttavaa vaikutusta. Yritän livauttaa tämän vanulapulle ennen seuraavaa koontia ja kertoa tarkemmin lisää!

By Terry Crayon Kohl Terrybly, sävy 1 Black Print. Musta, pehmeästi iholla liukuva silmänrajauskynä. Ehtii pikkuhetken häivyttää, mutta asettuu kuitenkin iholle tukevan oloisesti ilman turhaa odottelua. Pitkäkestoinen koostumus sopii myös silmän sisärajaukseen ja tällainen überpehmeä koostumus on omiaan esimerkiksi koko luomelle levitettäessä tai pehmeää sutturajausta pohjustaessa. Supertarkkoihin siipirajauksiin ottaisin avuksi erillisen kulmasiveltimen, jolla tämän saisi levittymään tarkasti.

By Terry Mascara Terrybly Growth Booster -ripsiväri. Tuuheutta ja hoitavuutta lupaileva ripsiväri, jossa on perinteinen kartiomainen harjaosa. Odottaa testaamista vielä, mutta myönnän kiinnosteluanturien vähän värähtäneen, kun luin että tämä sisältää hyaluronihappoa. Voiko hyaluronihappo todella tuoda ripsiväriin jotain uutta ja ihmeellistä? Onneksi on Lash Lift, jonka kanssa testailla myös ihan tavallisia vesiliukoisia ripsivärejä.

Enkä nyt erikseen ilakoi, ettei tämä tuoksu ruusulta, koska haluan uskoa, ettei kenenkään ripsiväri tuoksu miltään. Jos tiedät tuoksuvan ripsivärin, ilmianna kommenttiboksiin, niin osaamme joukolla pysyä kaukana.

Lue lisää Lash Lift -kestotaivutuksesta tästä postauksesta.

By Terry Baume De Rose Lip Scrub -huulikuorinta. Täyteläinen, reippaan rouheita kuorivia rakeita sisältävä huulikuorinta, jolla kuivat röpelöt lähtevät tehokkaasti. Tehokkaan lisäksi myös ruusuntuoksuisesti, mikäli jo jännittyneenä odotitte tätä käännettä.

Sellainen ruusuntuoksuinen, ranskalaista ylellisyyttä henkivä otanta! Kiinnostaako jokin näistä erityisesti, tai onko muita By Terry -suosikkeja jaettavaksi?

Toistaiseksi tykkään, että kalenteri oli ihan hyvä hankinta, eikä varsinaisia huteja ole osunut kohdalle – joskin seerumin kanssa vielä vähän tutkiskelen ja ripsiväri odottaa testivuoroaan.

By Terry -tuotteita myyvät esimerkiksi °Eleven.fi (-20% ale käynnissä just nyt), °Lyko.fi, °Kicks.fi, °Skincity.fi sekä °Bangerhead.fi, jossa nyt jonkin verran juurikin noita Lip Expert Matte -huulipunia 30-50% alennuksella.

 

7 Comments Lisää omasi

 1. Mä olen kyllä tykännyt kalenterin sisällöstä ja itse asiassa tuo ruusun tuoksu on melko luonnollinen, ei sellainen parfyyminen esanssiruusu kuten monissa kosmetiikkatuotteissa tahtoo olla :D Kiva kalenteri so far ja odotan kyllä jatkoa innolla!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, se on totta kyllä – esanssisuutta ei ole! Ja huulikuorinta oli kiva ylläri, sitä en osannut ollenkaan odottaa. Tulispa huulipunia! 😍

 2. Immu* sanoo:

  Muutama vuosi sitten markkinoilla oli tuoksuva ripsiväri! Muistelen että se oli Lancômen Doll Eyes. Ehkä joku toinenkin muistaa tämän?
  Sain jostain testerikoon, tietämättömänä sudin ripsiini ja mietin pitkään että mikä on tämä kammottava tuoksu ennen kuin paikallistin syylliseksi ripsivärin… sitten piti googlettaa että onko yksilöni viallinen. Ei ollut. En ole tuoksuherkkä, mutta siitä en pitänyt.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oijoi! No mielessäni kyllä pohdin, että jos jollain on, niin todennäköisimmin just joku ylellinen Dior/Lancôme/Guerlain, joka muutenkin puhuttelee parfyymien ystävää.

   Mutta aika rajua silti, jotenkin tosi järjenvastainen ajatus hajustaa ripsiväriä. 😬

   Saitko käytettyä loppuun vai hylkäsitkö suosiolla?

   1. Immu* sanoo:

    En käyttänyt loppuun, vaikka yritin urheasti. Harmi kyllä, koska ripsarin harja (siinä testerikoossa) ja massa olivat mun pitkille mutta hennoille ripsilleni sopivat, niin ei käy kovinkaan usein. Tuoksu vaan oli liikaa, joten puolenkymmentä kertaa kokeiltuani purkki lensi roskiin.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Äh,harmi ja ärsyttävää! :/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.