Kynsiöverit

Meillä oli tänään salongissa koulutuspäivä, aiheena tavallisiin asiakaskynsiin tehtävät erikoisefektit. Oli metallilevyä, käärmeennahkaa, supertimantteja, burleskimaalausta ja akryylipitsiä. Muun muassa. Tein itse kaksi ja toisen käteni annoin tuunattavaksi kouluttajallemme. Kynsissä (niinkuin muutamassa muussakin kosmetiikkaan liittyvässä asiassa, khöh) saattaa todellisuudentaju välillä hämärtyä, kun jotain oikein kivaa sattuu eteen. Niinkuin tänään. Vai mitäs tuumaatte tästä kaunokaisesta?

Son timangi! Iso ja punainen! Upotettu valmiin kynnen pintaan akryylillä ja pysyy kuin tauti.

Tuo tuossa vieressä on se akryylistä muotoiltu pitsikynsi. Mustat maalaukset kestolakkaa. Näyttää sivusta tältä:

Kokeiltiin myös kynnen sisään laitettavaa metallikärkeä, josta iisimpi versio mun tekemänä tässä:

..ja kouluttajan pahisversio tässä:

Alla tyylitelty burleskisommitelma käsin maalattuna sekä marmoroidun kynnen pintaan painettua käärmeennahkakuviota. Oikea nahka jäi vielä laatikkoon odottamaan lyhytkyntisempiä kynsimuotoilijoita. Se on aika ohutta tavaraa ja näin pitkät omat kynnet tekevät siihen laittovaihessa helposti reikiä.

Sekä alla omat 3D-räpellykseni akryylistä ja minihelmistä. Ei se kohokuviointi vaan oikein ole mun juttu. Jätän jatkossakin mielummin muiden heiniksi.

Että simmosia tällä kertaa. Oikean käden pitsikynsi ja supertimantti tuntuvat vähän painavammilta kuin muut, mutta mahtuivat jopa vaivatta hanskoihin. Pitsikynnestä lähtee koputellessa lasinen kilinä, luulen että kunnollinen pinssaus saa sen sisällä aikaan kaikua.  Tykkään!

Taustalla soi: Vain elämää

3 Comments Lisää omasi

  1. Renee sanoo:

    Huoh, ihania <3
    Mulle, mulle, mulle, mulle……

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Hei, sulla on sentään lehtikultaa..! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.