Mysteeripaketit

Tänään annoin periksi ja avasin paketit. Vaikka pikkujoulun kunniaksi, jos syy valkoiseen lippuun on ilmoitettava. Pikainen esittely ohessa, testaus alkaa myöhemmin tänään. Yritän vältellä noita myrkyllisiä katseita jotka huutavat lenkkiä, pulkkamäkeä ja perheaikaa ja olla tämän kanssa mahdollisimman ripeä.

Ensimmäisen paketin juju valkeni heti, kun paljastin sen kääreistä. Tämän tilauksen tein, koska mukaan sai valikoiman erilaisia näytekokoja. Toiseen pakettiin tarttui kaikenlaista pientä, koska postikuluja ei ollut. Ai helppo? Sanotaan varma.

Täysikokoiset, maksetut tuotteet ensin. Klikkaamalla suurenee.

Tay:n sheavoi, koska sitä tähän aikaan vuodesta kuitenkin kuluu. Hinta kirpaisi vain kerran.


Pommade Divinen voidetta, mahdolliseksi vaihtoehdoksi egyptin ihmeelle. Tuubi näyttää hämäävästi samanlaiselta, kuin se vaseliinijohdannainen huulirasva joka on kulkenut äitini laukussa 80-luvulta saakka. Silloin ei ehkä vielä käytetty slogania ”Apply A.S.A.P.”.


DuWopin Private Lipsticks -kokoelma. Näiden on tarkoitus muuttaa sävyään ihon pH:n mukaan ja siten muuntua käyttäjälleen sopivaksi. Kutsukaa vaikka uteliaaksi skeptikoksi, mutta nämä oli pakko saada.


Yes To Carrotsin Citrus Lip Butter, jonka sävyttävä sisarus kulkee taskussani avaintenkaltaisena vakiovarusteena.


Orlyn Naughty or Nice -lakkakokoelma, joka tyrkkäsi kylkiäisiksi pitsisen pikkupussukan. Siis ihan välttämätön.


Nails Inc:in Diamond Arcade -lakka, jossa on säädyttömän isoa hopeista hologrammihilputinta. Kraak!


Nubarin Dewdrop-lakka tuli tilaushetkellä krooniseen lumihankikaihoon, mutta mätsää kieltämättä kivasti pihan nietoksiin.

Sitten ne kylkiäiset. Varoituksen sanana kielipoliisikollegoille, että allaoleva erisnimipuuro on sitten ihan lonkalta heitetty. Korjatkaa jos näette aiheelliseksi, mä myönnän että nyt saattaa olla yrityksestä huolimatta oikeinkirjoitusasu vähän pielessä.

Kokeilupussukat Eve Lomilta, Embryolisselta sekä Aesopilta (mistä ihmeestä ton viiva-een saa?). Näitä on laatikossa vielä edellisestäkin tilauksesta, mutta kokeilu on kyllä ainakin ajatuksen tasolla jo harkinnassa. Heh?

Tuoksunäyte Kai:lta


Aromatherapy Associatesin kylpyöljy

DuWopin turvottava Venom-huulikiilto


Jouerin huulihoito

jouer_lipenhancer


Alison Raffael’n Reality Base -meikkivoide

allisonraffaele_realitybase2

Anastasia Beverly Hillsin Lash Genius maskarasuoja


Elemisin Papaya-entsyymikuorinta


Blissin Oxygen MaskDr.Brandtin
BB-voide

Mihinkään edellisistä ei ole etukäteistuntumaa, poislukien tuo Venom. Niitä olen minikoossa tilannut jo aiemmin, ja täytyy sanoa että tunne huulilla on aika vänkä.

Matkakokohamsterilla on täten hetken aikaa posket pullollaan tuotteita, joten tavaratalojen joulupakkaukset saattavat tänä vuonna aiheuttaa hiukan aiempaa vähemmän voihketta. Nyt ulos, aurinko paistaa vielä.

Taustalla soi: Bryan Adams

7 Comments Lisää omasi

 1. Tiina sanoo:

  Tarkoitatko viiva-eellä tällaista é?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ei, kun tuollaista kuin tuossa Aesopissa, viiva poikittain e:n päällä. :)

 2. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  Tiesikkö, et Aesop tekee keväällä marimekon kanssa yhteistyötä saunatuotteiden kanssa, mitä myydään Marimekolla että Aesopilla. Muistaakseni jotain kuorinta-ainetta ja hoitorasvaa. Laitoin sulle tiedotteen tonne bellan meiliin.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ach so, en tiennyt. Kiitti! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.