Ripsijatkeet

Tiistai-illan kuvarealismia, taas. Lupaan joskus ottaa niitä siloteltujakin kuvia ja vaikka käsitelläkin vähän, jotta näette sitten millaista se arki ei ainakaan ole. Nöf.

Tänään päätin tunnin varoitusajalla ottaa ripsipidennykset. Olen monasti, ehkä lukemattomia kertoja jupissut liiman ja silmien yhteenkuulumattomuudesta, mutta mikä kelkka se sellainen on, joka ei koskaan käänny?

Se hihkuttamani aurinkoloma odottaa kolmen päivän päässä ja missiona on sitä ennen laittaa eukko ojennukseen päälaelta varpaisiin. Kolme solariumkertaa plakkarissa (joista viimeisin aavistuksen liian pitkä – uiks) sekä vartoomassa ajat kynsiin, varpaisiin ja vahaukseen. Kesäkunto, se on pian täällä.

Näistä ripsistä mä en vielä juuri mitään osaa sanoa, käyttökokemusta on noin viiden tunnin ajalta. Eivät tarttuneet tuuleen, mahtuvat silmälasien taakse ja pienen hätyyttelyn jälkeen siippakin hoksasi (tai arvasi) mitä uutta mussa on tänään. Tiedän, saa inhota.

Suihkutella ei saa tänään, saunoa ei huomennakaan ja öljytä ei milloinkaan. Pikkuinen lisä silmämeikinpoistoarsenaaliin siis, välttämättömyys nääs. Lienee varmaan viisainta viheltää peli poikki tässä ja palata asiaan aamusella, kun ihmettelee hän että miten tuonne kuituverhon taakse tupsutellaankaan meikkiä. Tai viimeistään iltasella, kun pikkujouluja varten on pakko näyttää vähän freesimmältä kuin näissä kuvissa.

Huomiseen siis!

Taustalla soi: Maroon 5

5 Comments Lisää omasi

 1. ulrikah sanoo:

  Nätit on. Ja onko jo toinen kerta, kun soi Maroon5 taustalla? :D Ihanaa lomaa!!!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oh, sinä tarkkasilmäinen lukija! :D Mun bändikirjanpito lienee siis falskannut.

   Kiitos, nautin parhaani mukaan. Punnitsen vielä läppärin mobilisointia, mutta saattaa olla että jotain kuuluu vierailta mailtakin.. :)

 2. Tibs sanoo:

  Kauniit ja luonnolliset! Just hyvat lomaripset.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, mä alan itsekin kotiutua näihin tässä kolmannen päivän aikana. :) Silmämeikin poistamisessa tehdään vielä hiukan entisten tekniikoiden sovittelua – se ei ollutkaan ihan niin vaivatonta kuin aikaisemmin.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.