Sivellinmeri

Tein tässä vapaan sunnuntain kunniaksi pientä varastojen kartoitusta. Perkasin vanhan meikkipakin, järjestelin hajallaan lojuvat yksittäiset värimeikit ja lajittelin kokonaan avaamattomat pakkaukset.

Olen jo aiemmin tainnut mainita, että saatan toisinaan muuttua hiukan vauhtisokeaksi näiden hankintojeni kanssa. Syytän viimevuotista opiskelua. Kouluaikana ostin paljon välineitä ja meikkejä tuplana, sillä käyttökappaleen lisäksi piti olla koskematon versio pakkiin. Kuvittelin siis rakentavani täydellistä meikkaajan työlaukkua, jonka voisi ilman ennakkovalmisteluja heittää olalle tilanteessa kuin tilanteessa. Tiedättekö, joku soittaa ja pyytää paikalle tunnissa. ”Okei”, vastaan rennolla äänellä, koska minulla on The Täydellinen Pakki, josta ei mitään puutu. Oikeat maskeeraajat voivat nyt lopettaa nauramisen. Olen poistanut laput silmiltäni.

Keikkailevaa meikkaajaa minusta ei siis tullut, ja nyt raavin päätäni tavarapaljouden edessä. En ala edes luetella, mutta kamaa on paljon. Eikä äänessä ole pätkääkään ylpeyttä, uskokaa pois. Alan pikkuhiljaa hahmottamaan kosmetiikkahankintojeni taloudellisen arvon. Jännä juttu, että nimenomaan vuodenvaihde saa ajattelemaan raha-asioita..

Kuvissa siveltimet, joita en tähän hätään laskenut. Laukun pohjalla pyörii näiden lisäksi vielä muutama huulisivellin, joihin varastoin kulloistakin päivän punaa. Veikkaan että luku on joku 30-40 kpl. Kuvistahan sen laskisi, mutta en ole varma olenko valmis kuulemaan totuutta.

Tuumin tässä että vaikka olenkin välineurheilija henkeen ja vereen, edes minä en tarvitse näitä kaikkia. On tietty mukavaa, että hileelle, vaalealle ja mustalle on omat luomivärisiveltimensä, mutta lonkalta heittäisin että niitä on silti vähintään tuplat joka koossa, muodossa ja karvalaadussa. Kun siveltimiä on liikaa, niiden peseminen lykkääntyy, koska on kätevämpää ottaa uusi. Sitten kun koko vuori on pestävä kerralla, aikaa kuluu tuskastuttavan paljon. Muistuttaa käsintiskaamista, jota välttelen viimeiseen asti.

Nojo, niputan siis näistä paketin tai pari ja pistän kiertoon. Ehkä jollain muulla on tarvetta uusille meikkisiveltimille. Onnetar lepäilköön vielä hetken, kutsun kun on valmista.

Taustalla soi: Rihanna

9 Comments Lisää omasi

 1. Fifi sanoo:

  Onneton kotimeikkaaja pyytää nöyrästi ohjeita siveltimien hankintaan. Mitä tarvitaan, miten paljon, millaisia? Itseäni ei välttämättä kiinnosta ammattilaisen asearsenaali (aijaa eikö ehkä kuitenkin), vaan sellainen perussetti välttämättömiä. Olisiko tässä ideaa postaukseksi?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   On, ehdottomasti. Pistän työstöön samantien. Näen jo itseni pyörimässä mietintäympyrää rahasäiliön lattialla. Tähdellinen? Täydellinen? Tarpeeton? Tosiystävä? Yritän katkoa vatvomiselta siivet mahdollisimman lyhyeen. :)

 2. Anni sanoo:

  Edellistä kompaten! Meinasin tuossa joulun alla sua jo konsultoidakin asian tiimoilta, kun totesin oman sivellinsarjani koostuvan jopa kahdesta (!!) siveltimestä :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kaksi sivellintä, vau. No toisaalta, normaalikyntinen pärjää pitkälle jo sormillakin, mä oon kaivannut noita apuvälineitä jo monta vuotta. :D

 3. Renee sanoo:

  Myytkö minulle huulipuna- ja luomisiveltimen?
  Ensi kerralla hoidossa? Muuton yhteydessä ilmeisesti
  heitin kaikki siveltimet roskiin ;) ? Ei löydy ei!
  Että olen fiksu :/

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Roskiin? Ei kai.. :/ Huulipunasivellin ainakin löytyy, luomivärisiveltimenkin luulen löytäväni.

   1. Renee sanoo:

    Hienoa, kiitos :)
    Pussit ja pussukat, mustat säkit, pahvilaatikot, lihalaatikot, sekaisin. Vasen käsi ei tiedä minne oikea käsi suunnitteli tavaran laittavan ja sitten vasen pisti pussukan oikealle vaikka vasemmalla oli muuttolaatikko valmiina nielemään pussukan. Tulikohan poistoroskapussi uuteen paikkaan ? hih

 4. Ragdoll sanoo:

  Näyttää tutulta. :) Se hamstraus hulluus iski koulun jälkeen, vaikka en noita töitä enää juuri lainkaan teekkään. Vaikka siveltimiä on ihan kivasti, silti tuntuu, että jotain lempparia on liian vähän. Heh..

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, käsittämätöntä! Tossa on kolme pyöreää, mutta kun yksikään ei ole juuri sillä oikealla tavalla pyöreä.. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.