Tavallinen torstaimeikki

Tänään oli improvisaatiopäivä. Istahdin meikkipallille ja pohjaa puleeratessani mietin tekisikö jotain tiettyä väriä mieli. Koska lila on pitänyt otteessaan koko viime viikon, päätin vielä tänään antautua luumun vieteltäväksi. Hiukan paprikaa höysteeksi ja kevyt työmeikki alkaa olla siinä.

Törmäsin taas tänään minulle tuttuun hennon käden ongelmaan. Tein meikin kotona, poikkeuksellisesti jopa luonnonvalossa, ja mielestäni se oli valmiina keskitumma. Menin töihin ja totesin lopputuloksen jääneen vaaleaksi – jälleen kerran. Sama juttu rajausten kanssa, kotona voimaakkaalta näyttävä ripsiraja paljastuu työvaloissa hädin tuskin kynänlevyiseksi. Ratkaisu ongelmaan: lisää kierroksia. Jatkossa pitää kylmästi vaan sutia tummaa tumman päälle ja kun goottitaso on saavutettu, voinee varovasti aloittaa keskivälin tunnustelun. Tämä huomio ihan sivuraiteilta, tässä kun koneella katselen sitä ”keskitummaa” meikkiäni. Vaaleaksi jäi.

Naputtelen alle meikkiin käytetyt ainesosat, jos vaikka sattuu kiinnostamaan. Jos ei kiinnosta, saa ilmoittaa siitäkin. Mä en koe olevani mikään supermeikkaaja, mutta jostain on nämä naamanjulkistamiskokeilut aloitettava. Puolet tuotteista unohdin kuvata, mutta odottakaapa vuosi, sit mä jo ehkä muistan.

Pohja:
Illamasqua concealer sävy 210
MAC Moisture Tint sävy Medium

Silmät:
MUFE Eye Prime -pohjustus
MAC Naked Lunch, Sketch, Cranberry & Paprika -luomivärit
MUFE Aqua Black -rajaus
Benefit They’re real -ripsiväri

Kulmat:
MAC Impecable Brow Pencil sävy Blonde
Chanel Crayon Sourcils sävy 30

Posket:
Benefit Sugarbomb

Huulet:
Stila Lip Glaze sävy Delicate
DuWop Lip Venom

Siveltimet:
Duroy (poskipuna ja molemmat punavartiset häivyttäjät)
Visign Pro (pieni litteä luomiväri)
Douglas (rajaus)
Joku virolainen ruokakauppa (kirkasvartinen luomivärisivellin)

Toi puolentoista euron luomivärisivellin on ollut muuten melkoisen hyvä satsaus. Ihan toimiva sivellin, ei harota eikä tee mitään muitakaan temppuja ja tosiaan, halvempaa kuin saippua. Kun joku seuraavaksi kysyy tuliaistoiveita lahden takaa, pyytäkää käymään Rimissä sivellinostoksilla.

Taustalla soi: Gossip

2 Comments Lisää omasi

 1. N sanoo:

  Kiva meikki! Ja pidän siitä, kun listasit käyttämäsi tuotteet.

  Tuttu ongelma tuo liian haalea meikki. Monesti olen itsekin luullut meikkini olevan sopivan vahva arkeen ja kuitenkin se on ollut hailakka. Samoin baarimeikin kanssa. Kotona olen varma, että ylitän goottimaisuudellani kaikki muut, mutta baarissa huomaan olevani vielä aika rauhallisesti meikattu :D Samoin on meikkipohjan kanssa. Juhliin mennessä luulen olevani totaalisen paklattu, mutta juhlapaikalla olen taas kovin ”tavallisen” näköinen. Ja ongelma ei ole siinä, että vierastaisin suurta määrää meikkiä. Monta vuotta jouduin meikkaamaan näyttämömeikit itselleni. Tosin kasvoni ovat sellaiset, joissa less is more –sanonta pätee. Etenkin silmieni kanssa (pullea liikkuva luomi, joka on lepoasennossakin lähes kokonaan näkyvissä, eikä kovin voimakas kulmaluu) mielestäni rauhallinen, mahdollisimman yhteen sointuva meikki näyttää kauneimmalta. Jos yritän kikkailla kirkkailla väreillä ja useilla eri väreillä samaan aikaan, katsoo peilistä klovni :D Luomillani näet tulevat kaikki värit todella räikeästi esille.

  Mutta tuo valokuvaaminen auttaa jonkin verran. Siitä näkee ainakin hiukan paremmin kokonaisuuden kuin peilistä. Ja monesti tulee kuvat katsottua lisättyä vähintäänkin varjostuksia ja poskipunaa :D Hellä sivellinkäsi siis täälläkin!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Siispä kamera kädessä uuteen päivään. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.