Huulimyrkky

Huulten pintaverenkiertoa stimuloiva kiilto, jonka tarkoituksena on verenkierron lisääntymisen kautta pullistaa huulia. DuWopin Lip Venom -kokeilupakkauksessa on kolme erisävyistä miniatyyrikokoista ”myrkkyä”. Yhdessä pikkiriikkisen hileentapaista, yksi täysin väritön ja yksi perusvaalea. Ostin tämän, koska tuotteella on maine.

Kiiltomyrkky tuntuu heti levityksen jälkeen huulilla tosi kylmältä, miltei jäiseltä. Palelun lisäksi huulia pistelee, enkä ole aivan varma mitä mieltä olisin tunteesta. Onko se jännä? Mukavako? Vai inhottava? Tunnetta on vaikea häivyttää taustalle.  Tykyttävät huulet ovat koko ajan framilla ja huomaan muikistelevani suuta eri lailla. Liikutan tietoisesti huuliani hitaammin ja korostetummin ja mietin samalla onko duck faceily ohimenevää. Katoavaa kuin push up -liivien mukana tuleva ryhti?

Turpeat huulet tuntuvat kuuluvan nykyiseen kauneusihanteeseen ja kihelmöivä huulikiilto taitaa olla keinoista keveimpiä. Leikatut tai piikitetyt huulet näyttävät todella harvoin luonnollisilta, enkä nyt suoralta kädeltä keksi yhtään operoitua suunseutua, jota sanoa kauniiksi. Synnynnäisesti runsaat huulet ovat mielestäni eri asia, mutta mielipidejuttu tietysti tämäkin.

Pullistavatko huulikiillot oikeasti? Voiko niitä käyttää pakkasella? Huomaavatko ohikulkijat eron tavallisen ja turvottavan kiimaliiman välillä? Haluanko että naamaani pistelee koko päivän kuin koulun luistelutunnilla?

Kiilto itsessään on kaunis, mutta jos se saa aivoni antamaan huulille tahdottoman törötyskäskyn..enpä tiedä.

Olen valmis teilaamaan tämän melko turhaksi keksinnöksi.

Soraääniä?

Taustalla soi: Nicki Minaj

12 Comments Lisää omasi

 1. Taru sanoo:

  Eiiiih :D Olen haaveillut tuosta kiillosta niin monta vuotta, älä nyt vaan sano ettei se toimikaan :S

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No, riippuu mikä lasketaan toimimiseksi? Kyllä se kunnolla kihelmöi ja pistelee, mut kyseenalaistin yleisesti näitä turvotuskiiltoja, että näkyykö se ero ulospäin vai johtuuko muutos siitä, että huulia tekee mieli suipistella kun ne tuntuvat hassuilta? :D

 2. Tiitu sanoo:

  Yyyh, kerran olen tuollaista huulten pullistus -tuotetta testannut ja siitä huolimatta, että levitin sitä ihan oikeasti vain huuliin oli koko suun ympärys hetken päästä ihan punainen ja olin siis ihan kamalan näköinen. :( Mulla on herkkä iho. Tosin en koe tuollaista tarvitsevanikaan, kun itse en niin pulleista huulista välitäkään.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Voi ei. :/ Allergiset reaktiot on aina ikäviä, vaikka niitä saisi mistä.

 3. Fifi sanoo:

  Aaargh! Mä kokeilin tommosa kerran. Ei kyllä ollut kyseinen merkki, mutta oli jotain ihan jäätävää. Kaverin kanssa yhdessä naurettiin toisillemme kun näytettiin ja etenkin kuulostettiin ihan ääliöiltä. Tai olis naurettu jos olis pystytty. Kihelmöivä turvotus huulissa oli niin järkky, että puhe sammalsi kuin hammaslääkärireissun jälkeen. Ja kun vielä onnistuin silloisessa työpaikassani (baarissa) kuolaamaan kolaa pillillä imiessäni, oli aika pestä naama ja kirjata vastaavat myrkyt ”ei enää ikinä” -listalle.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   :D Mahtavaa! Vielä kun saadaan ilmoittautumaan joku, joka pitää näistä. :)

 4. Taru sanoo:

  Mä rakastan turvottavia, tällä hetkellä löytyy kaapista Oriflamen nudepuna ja Blistexin kevyesti sävyttävä. Mutta joku tehokkaampi ois vielä parempi ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No jos saat käsiisi ton Venomin, ni kokeile josko se olisi riittävän täpäkkää tavaraa. :)

 5. Krisse sanoo:

  Mä sain kylkiäiseksi n. vuosi sitten Bare mineralsin turvottavan huulikiillon. Alkuun oli tosi outo, ja koin samanlaisen duck face-tunteen. ”Näytänkö nyt Lana Del Reyltä???!!!” En näyttänyt. Itseasiassa huonona huulipunien – ja kiiltojen käyttäjän koin helpotukseksi sen että huulet kertoivat mulle millon tuotetta täytyy lisätä, milloin viileä tunne alkoi katoamaan. Harmikseni ko. puteli on kadonnut johonkin. Pihinä, ja edelleen-huonona-huulipunien-käyttäjänä en periaatteesta osta uutta. Jos kohtalo suo, se pikku töhnä ilmestyy taas jostain jemmasta esiin.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ahaa, no joo totta tuokin. Mä tunnen ihan tavallisen kiillonkin hupenemisen, koska huulet muuttuu kuivaksi. Pidetään peukkuja että sinun ja kiiltosi tiet vielä kohtaavat. :)

 6. heidi sanoo:

  hei!tilasin juuri tuolaisen ja sen jälkeen aloin lukea näitä juttuja ja minua alkoi pelottaa että kanataako tuolaista kokeilla minulla ei ole herkkä iho.mitä mieltä olet kanattaako sitä testata?ja satuuko se?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Testaa ihmeessä. Mun kirjoitustyyli on vähän kärjistetty – tuotteessa itsessään ei ollut mitään vikaa, kyseenalaistin tässä vaan koko huultenpullistuskonseptia. Eikä sen käyttö satu, kihelmöi vaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.