Levinneet rajaukset

Ilman mitään sen suurempaa informaatiosisältöä pari kuvaa eilisestä työmeikistä. Meille tuli myyntiin uusi todella vaalea huulipuna, jolle piti keksiä sointuva meikki. Koska punan väri on sellaisenaan suoraan hylsystä levitettynä suht erikoinen, päätin lyödä koko meikin vähän yli.

Käytin samaa mustaa kynää kuin hiilisilmissä, mutta levensin rajauksen koko liikkuvalle luomelle ja siiveksi ulkonurkan yli. Alaluomet nakusillaan ja sisäluomelle valkoinen kajal. Ei maailman originellein idea, mutta tulipa tätäkin kokeiltua. Mustat luomet olivat tip top paikoillaan koko työpäivän ja tasapainottivat laventelisia huulia mainiosti. Kuvassa näkyvä huulikiilto on tavallinen ihonvärinen nude, laventelilla maalasin pusuttimet vasta töissä.

Sen verran erikoinen meikki oli kyseessä että siippakin vilkaisi ovensuusta pari kertaa ja tiedusteli kohteliaasti että onko tänään taas joku teemapäivä. Joo no, tavallaan. Sellainen ”Haasta ohikulkijoiden pokeri” -päivä.

Taustalla soi: Amy Winehouse

2 Comments Lisää omasi

 1. Heidi sanoo:

  Upeat silmät :)
  Miten sä saat noin kauniit kulmakarvat? Kaipaan niin opastusta :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Heh, mun oma kulmakarvatyyli on itseasiassa vielä vähän hakusessa. Teen välillä tällaiset pehmeämpilinjaiset ja välillä jyrkemmällä kulmalla. Kovasti auttaa, jos annat jonkun muun joskus meikata kulmasi – mä tein omistani aina tosi ohuet ennenkuin työkaveri kerran väritti ne reilusti paksuiksi. Sen jälkeen välimuotoa on ollut helpompi hakea. :)

   Käytän vaihtelevasti (ja aikataulusta riippuen) joko kynää tai siveltimellä levitettävää värillistä geeliä. Kynä on nopeampi, mutta sivellintekniikalla saa hiukan luonnollisemman lopputuloksen.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.