Cliniquen huulikiillot

Olen huulikiiltohamsteri. Erityinen heikkous mulla on Cliniquen kiiltoihin, sillä niiden pakkaussuunnittelussa on aina jotain jännää. Ja Clinique näyttää erittäin  oivallista esimerkkiä myös kylkiäissuunnittelussa. Kuten olen joskus saattanut mainita, mikä tahansa kaupanpäällinen tai paketinkylkiäinen on tällaiselle hamsterille ”kyllä kiitos”.

Pari kolme vuotta sitten kotiutin Ruotsista nämä avaimenperäkiillot, jotka ovat kyllä kätevimmästä päästä ikinä. Lähden usein liikenteeseen ilman huulimeikkiä ja luotan siihen että kassin pohjalla on joku kiilto. No jos ei kassissa, niin nykyään viimeistään avainnipussa. Kolme perusvarmaa sävyä käyvät melkein mihin vain ja erikseen on mainittava tuosta muovilenksun kestosta, sillä kuten kulumista näkyy, avainnippua ei juuri tule säälittyä. Yksikään näistä ei ole katkennut, iso peukku.

Toinen puolinerokas suunnittelukikka on kaksipäinen huulikiilto. Näitä kun ripottelee takin taskuihin, niin vaikkei olisi avaimia, on silti aina pari kiiltovaihtoehtoa valittavana. Tämä tuskin on Cliniquen oma patentti, mutta silti kiva että tällaiset on tehty.

Kahden edellisen hankinnan lisäksi ostelen Cliniquen kiiltoja lentokentiltä monipakkauksissa, koska sulovileeni sisälläni herää. Nyttemmin olen alkanut jo vähän vältellä sitä tiettyä hyllyväliä, koska näitä on alkanut kerääntyä. Vanhimmat alkavat itseasiassa olla jo aika kulahtaneita.

Koostumuksesta tai kestosta en osaa sanoa mitään erityistä, mutta nämä ovat yleiskivoja kiiltoja, joita on mukava käyttää. Ei erityistä hajua, makua tai tuntua – mutta silti (tai juuri siksi) tykkään. Kauniita värejä ja näppäriä pakkauksia, joita uskallan aina tilaisuuden tullen napata  mukaani kokeilemattakin. Yksi tämänhetkinen ohimossa tykyttävä himotus liittyy niihin herkullisiin Chubby Stickseihin, mutta toistaiseksi en ole nähnyt niistä koottua minimonipakkausta myynnissä Suomessa, eikä kentille ole hetkeen ollut asiaa. Olen melko varma, että kun isken näppini ensimmäiseen, tahdon ne kaikki.

Taustalla soi: Green Day

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.