Karpaloinen

Mitenkään vuodenaikaan tai säähän liittymättä teki tänään mieli punaista silmämeikkiä. Puhtaan punaista luomiväriä en omista, enkä jaksanut aamulla sekoitella sellaista poskipunasta, joten luomille päätyi metallinhohtoista karpaloa. Tarkemmin MACin sävyä Cranberry.

Levitin väriä reilusti koko luomelle sekä vähän yli ja vähän ohi. Draamaväriä voi mainiosti annostella reilulla kädellä, tarkoitushan on näkyä.  Kevyt häivyttely reunoilta sekä yksi vahvistava kerros luomen keskiosaan paineltuna. Risityveä pitkin töpöttelin mattamustaa ja pehmensin. Kuvassa se näyttää näköjään enemmän sinisen lilalta kuin mustalta, mutta mustaa se oli, vannon.  Rajauksen jätin kokonaan pois ja alaluomelle sivelin vain utuiseksi jätettyä mustaa.

Poskilla mattainen punaruskea puuteripuna, johon ei ”tavallisessa” arkimeikissä oikein tule tartuttua, kallistun yleensä pinkkeihin ja korallisiin. Tähän yhdistelmään punaruskea natsasi.

Suupieliä mehustamassa Cliniquen karpaloinen huulikiilto, joka oli kuin luotu tähän väriyhdistelmään. Harvoin näin pelkistetty värilinja toimii koko kasvojen alueella, mutta tänään olin oikein tyytyväinen sattumiini. Pientä miinusta siitä, että ihoni oikuttelee ja jouduin käyttämään normaalia peittävämpää meikkipohjaa, mutta mitäpä tuosta. Meikeillä leikittelemisessä on se ihana puoli, että kukaan tuskin huomenna enää muistaa edellisen meikin virheitä.

Potkua viikkoon!

Taustalla soi: Roisin Murphy

4 Comments Lisää omasi

 1. Elisa sanoo:

  Aivan upea meikki, sopii sulle tosi hyvin! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! :)

 2. N sanoo:

  Kaunis meikki!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, joskus päähänpistot tuottavat hedelmää. Vai pitäisikö sanoa marjaa? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.