Pääsiäistipuna

Heeyellow!

Pääsiäinen on väri-ilottelun kannalta ikäänkuin pikkuvappu. Villimmäksikin olisi voinut mennä, mutta jätin näin. Keltainen-oranssi-vihreä on riittävän erilainen verrattuna normaaliin arkimeikkiin ja pääsiäissunnuntaita kun eletään, konteksti tuskin jää kenellekään epäselväksi. Poikkeuksellisesti piirustin myös mustat kehykset koko silmälle, vaikka yleensä vältän niitä.

Keltainen saa siniset silmät näyttämään luonnossa todella jäisiltä, mutta kuvankäsittelytaidottomuuteni ansiosta ette pääse nauttimaan vaikutelmasta  sellaisena kuin minä täällä. Tämä vastaväritaika on roiskittu  luomille Kyrolanin Viva-paletilla. Levyllinen kirkkaita värejä, jotka toimivat sekä kuivana että kostutettuna.

Jos tällainen rastafarinaama tuntuu liian mauttomalta, piristeväriä voi roiskaista vaikka luomivakoon tai alaripsien tyveen. Haaveilen ehtiväni väkertää vielä jotkut kivat pääsiäiskynnet, mutta jotenkin ne ohjelmattomat vapaapäivät kummasti täyttyvät kaikenlaisista kahvitteluista. Mikä on ihanaa, koska se on merkki siitä että läheiset ovat vielä olemassa. Tsirp!

Taustalla soi: Marion Rung

4 Comments Lisää omasi

 1. littleB sanoo:

  Aikas muikeet värit! Tsirp tsirp :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Toi keltainen on ehdottomasti väri, joka pitäisi adoptoida arkikäyttöönkin. Siniset silmät näyttävät sen kanssa niin hyvältä! :)

   1. littleB sanoo:

    Totta!
    Havaitsin muuten että mulla on hämmentävän samanväriset silmät kuin sulla; tollanen tosi syvä sininen ja tumma rengas iiriksen ympärillä ja sit pupillin ympärillä tollanen vihertävänruskea läntti :) Samis silmät :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Jassoo, no mikäs siinä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.