Rairuohossa

Tänään haastoin itseni tekemään meikin ilman yhtään MAC-tuotetta. Ottakaa se vaikka varaslähtönä kevääseen, jos pääsiäinen jo kyllästyttää. Ohessa muutama sana käyttämistäni tuotteista.

rai_eye_coll

Kulmakivinä Make Up Storen Microshadow sävyssä Regent ja Goshin rajauskynä Lemon Soda. Luomille hipsautin mausteeksi myös Kryolanin luomiväriä Golden Sand. Pohjustuksena Make Up For Everin Eye Prime.

– Eye Prime ei peitä luomen värivirheitä, mutta jättää jälkeensä tahmean pinnan, johon luomiväri tarttuu napakasti. Tämä on ensimmäinen tuote, josta olen koskaan ostanut varakappaleen. Väitän EP:n haastavan Urban Decayn Primer Potionit. Saa vastaväittää, jos siltä tuntuu.
– Regentissä on hyvä pigmentti ja nätti väri. Pehmoinen koostumus levittyy melkein itsestään. Ensimmäinen omistamani MUS-luomiväri, jonka poimin mukaani alesta aikoja sitten. Kiva löytö, pidän Sokoksen halpahyllyä silmällä jatkossakin.
– Kryolanin luomivärit ajavat asiansa kunnialla, mutta laatikossa hautomani sävyt ovat päätyneet huomaani opettajan valitsemina, eivätkä kuulu suosikkeihini. Ne voisivat olla blogissa esillä useamminkin, sillä käyttö on vaivatonta, jälki kaunista ja hinta maltillinen.
– Goshin kynä löytyi niinikään alelaarista ja tykkään käyttää tätä nimenomaan tehosterajauksena. Sisäluomelle en yrityksistä huolimatta saanut tarttumaan lainkaan väriä ja yläripsien rajaamiseen tämä on käsialalleni kömpelö. Mutta väri on upea, eikä hintakaan lovennut kukkaroa.

Poskilla Cliniquen Quick Blush sävyssä 02 Peach In-A-Pinch ja korostuksena Make Up For Everin Uplight #12 Dewy Golden Beige.

– Korallinen pikapuna on pitkään palvellut, mutta pohja ei vaan tunnu edes häämöttävän. Ensimmäisenä jonossa, kun pakkaan meikkejä matkalle. Väriä irtoaa runsaasti ja pienen käyttötauon jälkeen aina unohdan käydä ensin kämmenselällä, jolloin saisin helposti pestin Hermannin assarina. Mutta muuten kiva poskipuna, voin suositella.
– Uplight on helppo ja poskettoman riittoista korostusneste (-voide? -geeli?), joka sekin pääsee tositoimiin liian harvoin. Sormikäyttöinen, kaunis ja mainitsinko jo että riittoisa? Näytepussukkani on ollut kulmasta raollaan useamman kuukauden ja yhä vaan käyttäytyy kuin vasta-avattu. Täydet pisteet.

Ripsivärinä Lumenen ExCELLenght Mascara sävyssä musta.

– Tästä en pidä, vaikka aina silloin tällöin kokeilen varmuuden vuoksi, että josko jo. No ei. Ripset näyttäisivät hirmu luonnollisilta, jolleivat jäisi niin tahmeiksi, että tarttuvat toisiinsa kiinni. Harja on niin lyhytpiikkinen, että on mahdotonta olla sohimatta värimassaa myös luomelle, mikä aiheuttaa ylimääräistä korjailuhommaa ja odottelua.

Huulilla Cliniquen Long Last Glosswear 08 Guavagold.

– Näistä olen jutustellut aiemminkin; luottokiiltoja, joita ripottelen taskuihin ja laukkujen pohjalle. Ei huomautettavaa.

Siinäpä ne, tuliko kollaasiähky? Pääsiäiskynnet ovat edelleen työstöpöydällä, mutta taidan niiden sijaan siirtyä leikkimään silitysraudalla Päivin ohjeiden mukaan. Askarteluhetki, ahoy!

Taustalla soi: Cue

4 Comments Lisää omasi

 1. Nannu sanoo:

  Täytyypä nyt kysäistä gurun mielipidettä, kun tuli tuosta Uplightista mieleen… Kuinka tuttu tuote on MACin Lustre Drops? Jos niikseen, mitä mietteitä on herättänyt? Voisiko ko. tuote olla oiva korvike Mineralize Skinfinishin Soft and Gentlelle? Itse omistan jälkimmäisen ja vaikka puteli onkin kaikkien aikojen suosikki- ja luottotuote, tuntuu että pieni vaihtelu tekisi terää.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Lustredropsit ovat ihan kivoja, mutta niistä tuleva hohde on hennompi kuin SaG:ssä. Tipoista saa tosi kivan efektin koko kasvoille kun niitä sotkee meikkivoiteen sekaan, mutta pelkästään poski- ja kulmaluun korostamisessa pääset helpommalla SaG:n kanssa. Jos olet valmis pölistelemään irtonaisen hohtopuuterin kanssa, niin voisit kokeilla vaikkapa tätä:
   http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/159/595/Products/Face/Powder/Iridescent-PowderLoose/index.tmpl

   tai voidemaisena vaihtoehtona tätä:
   http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/156/316/Products/Face/Cheek/Cream-Colour-Base/index.tmpl

   Muillakin merkeillä on kivoja korostustuotteita, esim. Narsilla ja Benefitillä, mutta niiden hankkiminen vaatii hiukan enemmän vaivannäköä kuin MUFE:n tai MACin. Toivottavasti löydät sopivan. :)

 2. Nannu sanoo:

  Jaksoit kertoilla enemmänkin vaihtoehtoja, suuri kiitos. Saas nähdä, joudut kuitenkin näyttämään kaikki mahdolliset vaihtoehdot kertaalleen, kun taas eksyn pällistelemään ostoslistani kanssa työpisteellesi. ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Tervetuloa, ihmetellään yhdessä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.