Fiiliskirja: Pin-Up

pin_up

Viimeisimmältä kirjakauppareissulta tarttui mukaan tällainen. Vuoden jokaiselle päivälle valittu koko sivun pin-up -kuva sekä löyhästi kuvaan sopiva sitaatti. Yritin miettiä millä sanalla olisin tyhjentävästi kuvaillut kirjassa viliseviä lainauksia, mutta tarkemman kategorioinnin saatte ehkä kuitenkin tehdä itse.

the_pin_up_book

Kuvituksena on käytetty sekä piirrettyjä kuvia että valokuvia ja ainakin itse pidän niistä kovasti. Ne ovat silmänruokaa sekä piirrostaiteen, historian että naiskauneuden ystäville ja tarkkoja yksityiskohtia unohtuu tutkailemaan kuin huomaamatta. Kyllä, katselen mielelläni tissejä. Ja sukkanauhoja, ei pidä unohtaa niitä.

inside_pin_up_7

Visuaalisen annin lisäksi hymy nousee huulille näistä kuolemattomista lausahduksista. Pääosin aihepiiri käsittelee itsetuntoa, kauneutta, seksiä ja naiseutta, mutta mukana on myös niin tyhjentäviä sanarykelmiä, etteivät ne taida kuulua yhteenkään edellisistä.

inside_pin_up_6

inside_pin_up_9


Kirja on kai tarkoitettu luettavaksi päivä kerrallaan, mutten millään malttanut säästellä vaan loikin sen kannesta kanteen parilta istumalta. Hinta huiteli muistaakseni jossain parin kympin tietämillä ja pin-upin ystävä saa kyllä vastinetta koko rahalle.

inside_pin_up_4

Kirja sopii kauneusblogin aihepiiriin kuin nakutettu, sillä mikäpä ihmislasta kaunistaisi tehokkaammin kuin annos tervettä itseironiaa sekä rautainen itsetunto ja se ylpeys itsestään, jota pin-up -aate huokuu.

inside_pin_up_5

Taustalla soi: Ritchie Valens

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.