Arkinen banaani

No tänään se kuherruskuukausi meikkaamisen kanssa sitten jo päättyikin. Varasin reilusti aikaa ja suunnittelin mm. tehostavani rajausta rivillä Swarovskin kiviä, mutta sitten rajausvaiheessa jotain meni pieleen ja tyytyminen oli tähän. Perinteinen banaanivarjostus ruskean ja mustan sävyillä, ilman mitään sen spesiaalimpaa jekkua. Tänään näin, säihkettä silmäkulmaan sitten joku toinen kerta.

Ja kuvissa jälleen nakuhuulet, sillä sumplimani vaaleanpunainen kiiltopuna oli aivan liikaa. Mielikuva peilasi samantien erästä töröhuulista tanssijaa ja nyt tuumailen tässä kirjoittaessa vaihtoehtoa B. Tykkäsin eilisistä punahuulista, mutta ne eivät valitettavasti toimi niistämistä vaativan nenän kanssa – punaa on kaikkialla muualla, paitsi huulissa.

Niin ja juu, se piti sanoa, että alan viimeinkin ystävystyä puoliväkisin käyttämäni BB-voiteen kanssa. Saman verran se vaatii peitevoidetta alleen kuin tavallinen meikkivoidekin ja levittäminenkin vaatii vähintään yhtä paljon vaivaa, mutta hoitavuus ja suojakertoimet tulevat palkinnoksi. Vähän jälkijunassa tämän keksinnön kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei lain?

No mutta että näin. Paluu arkeen. Onneksi pian on vappu.

Taustalla soi: Sonique

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.