Käsirasva päiväkäyttöön

Viilankantoluvan vinkkinurkka esittelee tänään käsivoiteen, joka sopii erityisen hyvin päiväkäyttöön. Nail Tek Advanced Hydrating Crème imeytyy nopeasti eikä huuhtoudu ensimmäisen käsipesun jälkeen viemäriin, vaan aktivoituu uudelleen joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

Kuulostaa perin erikoiselta, mutta toimii. Saippuapesua koostumus ei siedä, mutta kevyt vedellä huljuttelu saa voiteen aktivoitumaan ja tuntu on sama kuin juuri levityksen jälkeen. Kädet kuivataan kevyesti taputtelemalla, sillä pyyhkeellä hinkkaaminen luonnollisesti vie mukanaan myös jäljellä olevat voiteet. Voiteen saa aktivoitumaan noin kolme kertaa, levitysmäärästä riippuen.

Oma tuubini on sen verran vanhaa vuosikertaa, että se on jo alkanut tuoksahtaa epäilyttävältä ja näemmä pakkauskin on päivittynyt nykyasussaan tyystin erilaiseksi. Silloin kun tuubia ei seisota kaapissa avattuna vuosikaupalla, sen tuoksu on suhteellisen neutraali.

Vanhentuneesta materiaalista huolimatta ajattelin vilauttaa tätä tuotesuunnittelun ihmettä teille, jotka puljaatte päivän mittaan runsaasti veden kanssa. Talvi ja sen mukana ne ikävimmät ihorasitteet ovat juuri nyt helppaamaan päin, mutta käsien kosteuttaminen ja niiden peseminen tulisi suhteuttaa määrällisesti samalle tasolle läpi vuoden.

Tuubin hinta pyörii muistaakseni siinä parin kympin tietämillä, eli hiukan arvokkaammasta nyrkkisalvasta on kyse, mutta eipä voi moni näillä ominaisuuksilla kilpaillakaan. Ja koska kreemiä ei tarvitse alvariinsa olla lisäilemässä, hintavuutta voinee hiukan tihrustaa rystysten raosta.

Taustalla soi: Movetron

4 Comments Lisää omasi

 1. Renee sanoo:

  Mistähän tätä saisi ostaa? Silloin joskus kauan sitten ostin Marialta, mutta se puteli on ollut loppu jo aikoja sitten. Olinkin unohtanut koko tuotteen :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Nail Tekin tuotteita saa ainakin Stockalta. :)

 2. Johanna sanoo:

  Nyrkkisalva! :D Ai että miten hieno sana!

  Kieltämättä aika mielenkiintoinen koostumus tuossa käsivoiteessa. Tulisi kyllä tarpeeseen töissä, sillä uskokaa tai älkää, myös paperien pyörittely kuivattaa käsiä ihan hulluna! Lisäksi ne kivat (not) satunnaiset paperiviillot eivät yhtään tee hommaa helpommaksi.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kielenkieputtaja kiittää. :) Paperinpyörittämiseen tämän luulisi soveltuvan myös, koska imeytyminen on niin nopeaa. Eikä jää tahmaiseksi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.