Kevätuhma

Koska ulkona on noin harmaata ja ikävää, täytyy valoa ja väriä saada elämään jotenkin muuten. Värikkäät vaatteet eivät ole mun juttu, mutta meikitpä onneksi ovat. Tämän päivän meikissä rikottiin kaikenlaisia ”sääntöjä” mennen tullen, koska viivästyneen kevään aiheuttama uhma.

Ihan varmasti laitan yhden asteen liian tummaa meikkivoidetta. Kalvakka kaula saa luvan piiloutua huivin taakse, eikä kukaan huomaa mitään. Ähäkutti, oon aina tän värinen!

Tasan tarkkaan yhdistän keltaista, oranssia, vaaleanpunaista ja ruskeaa, koska tekee mieli. Yritäkin väittää vastaan niin hyökkään takaisin mintunvihreällä!

Ja mitenniin ei muka arkimeikkiin käy kimallus? Phyhhyh. Se kaikkein kimaltavin huulikiilto jonka omistan sattuu olemaan myös kaikkien aikojen suosikkini, MACin jo edesmenneestä Glamour Daze -kokoelmasta peräisin oleva Impossibly Sweet. Naulan kantaan kilahtanut kaste, on meinaan sen verran herkullinen kiilto. Glitterit esiin jos arki ahdistaa!

Ja kertana kiellon päälle lisään hohtavaa silmien ja suun lisäksi vielä poskillekin, ettei vaan jää kenellekään epäselväksi. Sitäpaitsi, jos poskipunan nimi on Springsheen, niin tarviiko niitä muita perusteluja edes?

Haastan! Liity niskuririntamaan ja väritä mielesi keväällä!

Taustalla soi: Crazy Town (pääosin Butterfly – ja toistolla, koska musiikkivideo on niin öh, taiteellinen)

6 Comments Lisää omasi

 1. Eiko sanoo:

  Keltainen on jo useamman vuoden ollut kevätvärini silmämeikissä, mutta en ole ikinä hoksannut yhdistää sitä vaaleanpunaiseen.

  Joku aamu minäkin olen vielä kevättuhma :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Keltainen ja vaaleanpunainen on hieno pari. Tosin tuo mun käyttämä vaaleanpunainen on niin hento, että se taitaa ennemminkin mennä valkoisesta. Sattui sopivasti käden ulottuville. :)

 2. Elisa sanoo:

  Aiiivan ihana meikki! :) Voisin hyvin kuvitella omille luomillenikin tuollaisen, kerrassaan rakastan tuota väriyhdistelmää.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. Osaa se tylsäkin joskus yllättää. :)

 3. F sanoo:

  Oi Crazy Town ja Shiftyn taiteelliset absit… :)

  Noi sun silmät on niin sweet, että hampaissa tuntuu. Kevät kevät kevät kevät!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hihhi, kiitos. :) Mä tekisin oikein mielelläni myös jonkun super sweet lips -meikin, mutta sen kanssa on ensin odotettava tän niiskuttamisen poismenoa. Vaan kevään merkki se on kevätflunssakin? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.