Helppo vappumeikki

Huomenta! Eilisen lyhytsanainen linja jatkuu, sillä oli käynyt niin onnekkaasti, että unohdin tänään herääväni vappuaattoon. Juu jep. Kalenterit, phyh. Mitään erikoista valmistelua ei tämän meikin takana siis ole, mutta ehkä siitä on jollekin hyötyä, jos vaikka sinäkin olet sattumalta liikkeellä vähän viimetippaan.

Sama minttuinen silmämeikki kuin männäviikolla, tänään terästettynä pinkillä rajauksella ja pinkeillä huulilla. Avaintuotteet: kaksi pigmenttijauhetta (myös tavallinen luomiväri käy, rapsi pinnasta hiukan jauhetta erilliselle tasolle tai kämmenselälle, älä käytä märkää sivellintä suoraan napissa), kiinnityssuihke edellisiin, heleä poskipuna sekä räikeän pinkki huulipuna. Värit vapaasti varioitavissa, mutta jujuna yhden ja saman värin toistuvuus silmissä, huulilla ja poskilla. Pastellinen minttu komppaa neonpinkkiä sopivan veikeästi.

Kaikki tuotteet MACin. Huulipuna Impassioned, poskipuna Pink Swoon, pigmentit Lucky in Love ja Fuchsia sekä siveltimen kasteluun Fix +. Vihreä pigmentti paineltu sormipelillä voidemaisen luomivärin päälle, alarajaus samalla värillä mutta kostealla siveltimellä levitettynä, ylärajaus kostealla siveltimellä ja pinkillä pigmentillä, huulet väritetty huulisiveltimellä ja keskelle alahuulta paineltu sormin pinkkiä pigmenttiä tuomaan valoa ja yhdistävä yksityiskohta.

Helppoja heiniä, kippis!

Taustalla soi: DJ Proteus

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.