Helppo vappumeikki 2.0

Vastaväreistä inspiraationsa saanut vappunaamari lähdössä ulkoilutukseen. Toinen päivä putkeen värikkäässä huulipunassa – alan siis tykästyä. Kuvat saatte tänään vähän kauempaa räpsittynä, sillä tämä meikki ei kestä edes armeliasta lähitarkastelua. Sen siitä saa kun ei suunnittele etukäteen vaan käy suoraan hommiin. No ei ole vakavaa, vaan kosmetiikkaa.

Luomilla pohjustusvoide, jonka päällä hiukan liian rasvaisen tuntuinen Illamasqua Cream Eye Shadow Outcast, joka vaati ehdottomasti vielä puuteroinnin päälleen ja näyttää silti hiukan kerääntyvän luomivakoon. Ehkä tämä nappi toimii paremmin rasvavärin tapaan jossain muualla kuin luomilla.

Rajauksena MUFEn Aqua Liner sävyssä #8. Kiva väri, muttei tietenkään tarttunut rasvaisen pohjavärin päälle kovin intensiivisenä. Saa välttää tämän päivän. Kirjataan muistiin: Meikkikokoelmassa keltaisen luomivärin mentävä aukko.

Ripsissä muuan edesmennyt lila ripsiväri, joka ei näissä kaukokuvissa oikeastaan näytä edes niin lilalta, että saisi nimensä julki.

Poskilla aaaaaivan liian ärhäkkä MAC Powder Blush Magenta, jota pyyhin pois sekä meikkivoiteella että puuterilla ja silti tulos on luonnossa vähän siinä rajalla että menikö överiksi. Ei ole posliiniposken väri tämä.

Huuliin sitävastoin olen varauksettoman tyytyväinen, kunnian kerää tänään MACin Girl About Town. Tykkään hullun lailla, kuten eilisestä Impassionedistakin, joka kesti ihan mukisematta kaksi lounastaukoa ja kahdeksan tunnin työpäivän. Ehkä shokkiväreihin tarttuminen onnistuu jatkossa luontevammin, kun laadusta on takeet.

Nyt serpentiinit kaulalle ja kaupungille naureskelemaan väsyneille juhlijoille, iloa päiväänne!

Taustalla soi: Frida Amundsen

6 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Oho, miten multa on menyt ohi tuo Magenta? :o Poskipuna minun makuuni! Tosin Prom Princess Archielta näyttää hieman samansävyiseltä.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Sain tämän käsiini mutkan kautta, joten saattaa olla jo ylivuotista satoa. :) Mä en omista mitään muuta tämän sävyistä, mutta jos en muutaman kokeilukerran jälkeen tule tämän kanssa juttuun, voidaan hieroa vaihtareita. :)

 2. Päivi sanoo:

  Ok! Näyttää tosiaan aika ärtsyltä, mutta I like. :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mikä tahansa epämieluisa väri pitäisi aina ottaa vastaan haasteena, mutta katsotaan nyt. :)

 3. Magenta on aika hankala koostumukseltaan… En ostanut edes kun jo swatchatessa tuntui vaikealta :D Onneksi sain nyt Temperature Risingista Hot Nightsin, on muuten i h a n a <3

  Jos saa laittaa linkin, niin tässä siitä lisää:
  http://fashionedinfinland.blogspot.fi/2013/05/mac-ripe-for-love-blush-hot-nights.html

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo vaati selvästi erityisen hellää kättä. Pitää kokeilla seuraavaksi skunkilla. Jollain tasolla tämä Magentan haaste vähän kiehtoo.. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.