MAC Temperature Rising *Nails*

Ja lakkaholistia viedään..! Olen joskus harmitellut, miten harvassa ovat MACin glitterlakat ja nyt hyvitellään sieluun palaneita haavoja melkoisella nektariinilla. Toukokuun Temperature Rising -kokoelma pitää sisällään monta muutakin kimaltavaa ihanuutta, mutta vannoutuneena kynsifanaatikkona iskin tietysti ensimmäiseksi kiinni näihin.

Kokoelmassa on tavallisesta MAC-linjasta poikkeava pakkausasu, joka näiden kynsilakkojen kohdalla tarkoittaa ruskeaa, hieman kumisen tuntuista korkkiosaa ja samansävyistä pahvikoteloa. Kupari ja fuksia edustavat ajatusmaalailun tasolla allekirjoittaneelle jonkinlaista trooppiseen auringonlaskuun yhdistyvää syntistä kiihkoa ja vaikka näillä leveysasteilla harvoin päästäänkään ihan noin intensiivisiin luontokuviin, niin mielikuvilla leikittelyhän on osa kosmetiikan iloa. Molemmat sävyt on selvästi suunniteltu korostamaan päivetystä, mutta näyttävät menevän näissä talvikäpälissäkin ihan moiteettomasti. Silmät kiinni, nyt! Haaveisiin vaivu, nyt!

mac_temperature_rising_nails

Scorching Haute on yksiselitteisen violetti glitterlakka, joka ei taita eikä shiftaa eikä edes vihjaile olevansa mitään muuta kuin lila. Kirkas lakkapohja on hukutettu eri kokoisiin mutta saman värisiin violetteihin hippusiin, jotka tulevat pullosta kynnelle melko kiltisti. Kolmas kerros toisi lakkaan täydellisyyttä, mutta kahdellakin pärjää. Pikkurillissä näette kolme, muissa kaksi kerrosta. Kuivuu kuten metallilakat yleensä – nopeasti ja vaivattomasti – ja jää pintatuntumaltaan tasaiseksi. En levittänyt kynsille päällyslakkaa, koska hento karheus ei häiritse. Ihana diskopommi, jonka oletan jakavan mielipiteitä. Mauton vai mieletön?

Tropical on sisaruksensa tapaan simppeli ilmestys. Jopa niin, että lakassa on käytetty vain yhtä koostumukseltaan hieman karkeampaa kimaltavaa kuparihilettä ja jätetty se pienempi mikrohippunen kokonaan pois. Lakassa on selvä rusehtava pohjasävy ja se peittää täten täydellisesti jo kahdella kerroksella. Pinta jää kuivuttuaan hiukan karheammaksi, mutta tekstuurilakaksi tästä ei silti ole. Hillittömän kaunis sävy, jolle valokuvat eivät tee oikeutta. Intensiivinen, hehkuva katseenvangitsija.

Haetko vai hylkäätkö?

Taustalla soi: David Tavare feat. 2 Eivissa

5 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Oih, tuo Tropical olisi juuri makuuni!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Se on ihana! Väitän, että kimaltaa enemmän kuin tuo SH. Sisäinen harakkani peukuttaa! :)

 2. Päivi sanoo:

  Pikaisesti piti käydä tutkimassa kokoelma läpi. Ei ollut mitään must have -juttuja, jes! :D Se pinkimpi poskipuna oli tosi samanlainen kuin Prom Princess.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mä sit taas voisin ostaa ne kaikki huulijutut, ihan jokaisen. Ja sen lämpimämmän luomiväripaletin ja kuparisen Stroben. Sääli vaan että Archie’s söi suunnilleen koko loppukesän budjetin.. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.