Asenteellinen aksenttikynsi

Väkersin eilen vielä sateenkaariteemaan liittyen kynnet, joista yksi ujeltaa suvaitsevaisuutta. Tai kesävärejä, sirkusta, psykedeliaa, värisokeutta – voit päättää itse. Tänään olisi tietysti hyvä päivä pitää myös sinivalkoista tai leijonalippuja, mutta kynsi oli helpompi pujottaa raitapaitaan kuin leijonalogoon.

Käytetyt värit vasemmalta oikealle:

Orly Rio
Orly Blue Collar
CND Sour Apple
CND Hot Pop Yellow
Orly Holla
Orly Haute Red
Orly White Out (sateenkaaren pohjavärinä)
Orly Black Out

Aluslakkana Nail Tekin Foundation II ja päällyskelmuna Seche. Sudin kynsille pari kerrosta mustaa lakkaa, nimettömään kerroksen valkoista ja annoin kuivahtaa. Sitten maalasin raita kerrallaan ohuella, pitkäkarvaisella koristelusiveltimellä raidat paikoilleen ja vahvistin toisella kierroksella. Helpommallahan nämä syntyisivät akryylimaaleilla, mutta omani ovat toistaiseksi logististen ongelmien vuoksi estyneet osallistumasta. Haluan kyllä ehdottomasti esitellä teille Orgasmic Colours -kokoelmani, kunhan saan sen takaisin. Värit ovat nimensä veroisia.

Sateenkaari olisi varmasti näyttänyt hyvältä myös pastellisävyissä, sellainen ehkä seuraavaksi. Tai ne siniristiliput, riippuen viikonlopun jäämenestyksestä. Pffwiiiiit!

Taustalla soi: Europe

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.