Pinsettien terävin kärki

Sain alkuviikosta pr-toimistolta elämäni ensimmäiset Tweezermanit. Jos joku kuuli tuon nimen nyt ensimmäistä kertaa, haluan ehdottomasti tietää mistä saa niin umpinaisia tynnyreitä. Tweezermanit ovat legenda. Missä tahansa vertailussa tämä vierasperäinen konsonanttihirviö pieksee muut kilpakumppaninsa mennen tullen, enkä ole koskaan törmännyt keneenkään, joka ei pitäisi tviisereistä.

Olen jo vuosia sitten omaksunut rutiinikseni nyppiä kulmat joka aamu ennen meikkaamista. Operaatio kestää parhaimmillaan vain muutaman sekunnin ja ilme pysyy siistinä ilman sen suurempia savottoja. Pahimmillaan taas, no joo. Kulmien nyppiminen on pakollinen pikkupaha, joka on menettänyt alkuaikojen jännittävyytensä ja muuttunut luonteeltaan neutraaliksi suorittamiseksi. Toisinaan se käy sutjakasti ilman vastoinkäymisiä ja toisinaan olen hiki- ja kiukuspäissäni jo paljon ennen aamun varsinaista käynnistymistä.

Olen ollut tietoinen Tweezermanien kulttimaineesta, mutta en ole raaskinut maksaa pinseteistä kymppikaupalla, kun homma on hoitunut tavallisillakin nypistimillä. En ole siis uskonut saavuttavani käsin viimeistellyillä, elinikäisellä teroitustakuulla varustetuilla pinseteillä karvatonta kulmaluuta sen helpommalla kuin kolmen euron muottivaletuilla halpaversioillakaan. Äänensävystä varmaan arvaatte mihin tämä on kehittymässä?

Olen ollut väärässä.

Tiedättehän sen tuskastuttavan taiston, kun ihan ihon pinnasta puskee tumma minimittainen karva, josta ei vaan saa otetta. Karva ei jää pinsettien väliin venyttämällä, kiristämällä, pullistamalla eikä tökkimällä – mutta iho muuttuu edellämainittujen toimien jälkeen helakan punaiseksi? No siitä taistelusta pääsee ihan kokonaan eroon ostamalla kunnolliset pinsetit. Yst. terv. nimim. Elämäni helpoimmat kulmat.

pinsetit_vertailussa

Yritin tihrustaa eroa Tweezermanieni ja vanhojen täsmälleen samannäköisten Duroyideni välillä, mutta en osaa selittää mistä elämys on kiinni. Tweezermanien kanssa jokainen karva irtoaa ensimmäisellä nykäyksellä, Duroyilla ei. Teriä vertaillessa iso-Deet näyttävät jopa ohuemmilta kuin super-Teet, mutta ihmepinsetit tuntuvat käytössä todella paljon paremmilta. En osaa sanallistaa käyttökokemusta ihan niin konkreettisesti kuin haluaisin, mutta lyhykäisyydessään: Karvojen nyppiminen on Tweezermaneilla helpompaa ja nopeampaa. Simppeliä. Eroa pitäisi tuntua kuulemma myös nyppimisen kivuttomuudessa, mutta siihen olen jäävi antamaan arviota, sillä viidentoista vuoden jälkeen kulmakarvojen nyhtäminen ei enää tunnu miltään.

tweezerman_takuu

Vaivattomuudella on hintansa, mutta näillä pinseteillä on tosiaan elinikäinen maksuton teroitustakuu, josta Suomessa vastaa Carpelan Cosmetics. Mitä nopeammin siirryt käyttämään useaan otteeseen maailman parhaaksi valittuja pinsettejä, sitä enemmän hyödyt. Erityisen hyvä lahja nuorelle naiselle, joka on aloittelemassa polkuaan ehostuksen maailmassa. Tai eipä oikeastaan tarvitse olla nuorikaan, vähän kaikenikäiset naiset taitavat niuhtoa irti kasvoissa itäviä karvoja ja helppoudesta ilahtuisi tasavarmasti vähän vanhempikin rouva.

Nämä mustat Slant Tweezers -ruusupinsetit eivät ehkä ole ne valikoiman kauneimmat, mutta esteetikoille ja todellisille ylellisyyden ystävillekin on vaihtoehtoja. Tweerzermaneissa on nimittäin kiitettävän laaja valikoima edullisista parinkympin minipinseteistä 122e Swarovskikuorrutteisiin kristalli-ihanuuksiin. Kuva lainattu täältä.

Allekirjoittanut on täten täysin käännytetty Tweezerman-lahkolainen, kiitos pr-toimiston, joka lahjoitti nämä taikakalut minulle maksutta.

Jos karvojen nyppiminen risoo, suosittelen kokeilemaan alkuperäisiä Tweezermaneja. Laittakaa korvan taakse vaikka lahjatoiveena, jonka voi esittää vähän epävarmemmallekin sankarille. Tässä on ostos, joka ei voi mennä pieleen.

Taustalla soi: Blue

16 Comments Lisää omasi

 1. Taru sanoo:

  Tynnyrissä elänyt täällä hei! Pääsee kyllä ostoslistalle. Täällä nyppiminen tapahtuu kerran viikossa aamuisin niin, ettei seuraavan kahden vuorokauden aikana ole asiaa edes lähikauppaan. Kivutonta ja sujuvaa touhua, mutta ei ihon mielestä…. Vetää hirveät herneet, look on jotain perheväkivallan ja viikon parkumisen väliltä. Olisko mitään vinkkiä? Herne-maissi-paprikat, bebanthenet sun muut rauhoittavat on keretty testata, ja aina yhtä epätoivoista on :/

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Auttaiskohan saunan tai lämpimän suihkun jälkeen nyppiminen? Tai jälkihoitona aloe vera? Kerro, jos auttavat – tähän hätään en oikein keksi muuta. :/

 2. Sissi sanoo:

  Menin taannoin, vuosia sitten Tapiolan Stockmannille luettuani näistä ihmepinseteistä jostain muotilehdestä. Myyjät olivat eläneet siellä tynnyrissä, kukaan ei ollut kuullutkaan moisista. Jouduin jopa kiusalliseen tilanteeseen kun yritin epätoivoissani selittää mitä etsin ja mulle tarjottiin juurikin jotain Duroyta.

  No, tästä seurasi se, että tänä päivänäkin tappelen randompinsettien kanssa kun en ole raaskinut kymppejä moisiin. Tuolloin olin valmis mutta sain poistua tyhjin käsin:)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mitä, eiii! Älä luovuta, nää on niin hyvät! Suomalaisista verkkokaupoista ainakin Carpelanin oma Showstopper.fi myy näitä, tilaa sieltä. :)

 3. majii sanoo:

  Täällä myös yksi tynnyrissä elänyt, joka ei ole ikinä kuullutkaan moisista…
  Täytynee perehtyä noihin hiukan enemmän

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Perehdy ihmeessä, pelkästään malleissa riittää hetkeksi tutkittavaa. :)

 4. hiikka sanoo:

  Itse ostin omani Solingelta aiemmin (apteekki) kerran vuodessa maksoin 10 € sitten olivat niin tylsät että oli seuraavien vuoro. Eli kyllä ne Tweezermanit on halvemmat pitemmän päälle (toista vuotta menossa ilman merkkejä tylsyydestä) Ja vaikka slantit eivät olisi kuitenkaan mieleen Tweezermanilla on monia muitakin malleja (mini slantit ja perinteisenkin malliset)

  Ah niin omani ostin halvemmalla Lookfantasticiltä, jostain superduber alesta, maksoin jtn 15 € eli kynnys ostaa oli todella pieni (mutta katunut en ole)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, tarjouksia kannattaa pitää silmällä, ihan totta. Mä en ollut koskaan vaihtanut tavallisia pinsettejäni, ne olivat aina olleet mun mielestä samanlaiset, tylsät heti alussa. Mutta onnea on omat tviiserit, ah. :)

 5. Juille sanoo:

  Täällä yksi T-lahkolainen. Viime vuonna ostin viidentoista vuoden nyppimishistorian jälkeen, ja olen vaan miettinyt miksi odotin niin kauan?! Mun onkin muuten jo pitkään pitänyt tehdä postaus niistä kulttituotteista, jotka todellakin ovat maineensa ansainneet, ja Tweezerman on sillä listalla. Kun vaan saisi vielä toteutuksen asteelle.. ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hei mä oon miettinyt samaa, tai itseasiassa naapuriblogin Elsa sitä mietti mun puolesta, mutta toteutus on jäänyt vaiheeseen. :) Mulla ei sellaista kulttikosmetiikkaa kai ihan hirveästi ole, mutta nämä ovat ehdottomasti suitsutuksensa ansainneet. Samaa mieltä siis, turhaan jarruttelin. :)

 6. Myy sanoo:

  Ostin muutama vuosi sitten Tweezermanit (pinkit valkoisilla palloilla!) ja ne on vieläkin kuin uudet. En voisi kuvitella nyppiväni millään muulla. Valitsin hieman pienemmät mini slantit, koska olin aikaisemmin tottunut nyppimään pienillä pinseteillä.
  Nim. Edelliset 10v nypin linkkarin mukana tulevilla miniminimini-pinseteillä ;)

  Ainiin, tweezerin mustapäärauta on myös ihan ässä.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ooo, mustapäärauta! Mä keksin sellaisen olemassaolon jokunen kuukausi sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi (useinko mä joudun toistamaan tätä, olisko aika tehdä tälle elämänhallinnalle jotain?) hankkia sellaista. Tartteepa tutustua puljun valikoimiin vähän tiheämmällä kammalla, jotain jalkaraspijuttujakin näytti olevan tuotannossa. Kiitos sysäyksestä! :)

   1. Myy sanoo:

    Ainiin ja ja ja! Niiden ripsikampa on paras ikinä. Metallipiikit, ihan kuin rivillinen nuppineuloja vierekkäin! Pakettikin ohjeistaa, että ei saa käyttää ilman peiliä.. :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Hui, kuulostaa pelottavalta! Nyt on hyvä sauma tunnustaa julkisesti, etten koskaan käytä ripsikampaa. :)

 7. Smettis sanoo:

  Hei! Löysin blogisi muutamia viikkoja sitten, mutta kuuluu jo ehdottomasti jo suosikkiblogeihin :) Yksi kehitysehdotus minulla olisi, nimittäin postauksissasi ei näy päivämäärää. Pysyisi paremmin kartalla, että milloin mitäkin kirjoitettu :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Tervehdys ja tervetuloa! Muistelen, että päivämäärästä oli joskus ylläpidon kanssa juttua, mutta toistaiseksi se on näkyvillä ainoastaan osoiterivillä. Pistän ehdotuksen eteenpäin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.