Kuulas kesämeikki

Eilinen varpaista kaulaan tääplätty purkkirusketus toi iholle paahdettua (joskaan ei kovin tasaista) päivetystä, joten myös kasvoille levitettävä meikkipohja vaati pientä rukkaamista. Normaalisti käytössä oleva keltapohjainen albiinovaalea NC15 jäi tänään vuosilomalle ja kesähessuksi hätiin otettiin punapohjaisempi ja piirun tummempi NW20. Näitä kukin venkslatkoon oman sävynsä ja omien mieltymystensä mukaan, tällä iholla toimi parhaiten pieni tummennus ja pohjasävyn vaihto.

Samettinen meikkivoide sai ylleen vain hippurahtusen väritöntä irtopuuteria, jotta tämä keinotekoinen kuulas kesäfiilis näyttäisi mahdollisimman autenttiselta rantapaahdolta. Saa kiiltää! Kevyttä varjostusta vaaleahkolla aurinkopuuterilla sekä valoa, paljon valoa. Tämänpäiväisen kullanhohteen loihdin paikoilleen pelkällä pigmenttijauheella (sen kanssa on jäänyt hiukan levy junnaamaan, mutta mikäpä siinä kun lopputulos miellyttää), joka oli omatekoinen 50/50-coctail MACin sävyistä Vanilla ja Melon.

Pohjustetuille luomille painelin pigmentin vanhaan tuttuun tapaan sormin ja ulotin hohteen ihan kylmästi kulmakarvaan saakka. Perään ohut geelirajaus ruskealla, valkoinen sisäkajal sekä hämähäkkiripset. Räpsyttimissä kerros pohjustusta ja kolme kerrosta vedenkestävää maskaraa. Painelin pigmenttiseosta myös poskipäille ja jätin kokonaan pois poskipunan. Huulilla kevyt kiilto, joka rikkoo lämmintä harmoniaa kylmällä pohjasävyllä.

En tiedä tallentuuko paahteisuus kameraan, mutta peilistä katsoo kerrassaan tyytyväinen surffipummi. Nyt ruksi seinään: tänään ei meikkikuvien julkaiseminen ahdista yhtään! Näin yksinkertaisella meikillä ei voi mennä pieleen.

¡Vive el Verano!

Taustalla soi: Paulina Rubio

20 vastausta artikkeliin “Kuulas kesämeikki

 1. Kyllä tuo rusketus tuo iholle jotenkin sellaista tervettä hehkua. Onneksi tuo rusketus tulee purkista, eikä rypistävästä auringosta.
  Harjoitus tekee mestarit, saat varmasti tasaisen värin, eikä tämä nassun väri ainakaan pahalta näytä. :)

  1. Tämän täytyi olla maailman nopein kommentti. Ehdin hädin tuskin julkaista linkin Facebookissa sillävälin kun olit ehtinyt jo naputella vastauksen. :)

   Kiitos, tykkään sävystä itsekin. Onneksi kaikenlaisia meikkivoiteita pyörii nurkissa, niin on mistä valita. :)

   1. Oho. Sattui vaan olemaan blogger auki ja lukemieni blogien sivulle tuli uusin postauksesi ja tietysti luin sen heti. :) Nopeus ehkä osin siitä, että kymmensormijärjestelmä sokeasi on yksi harvoja vahvuuksiani.

 2. Todella ihana idea taputella hohtavaa luomiväriä ihan kulmakarvoille asti! Aion kokeilla sitä heti tänään, rantalookki minullakin mielessä…

 3. Oih! Ihana meikki! Vitsit, mäkin haluun oppia tuollaisen!!!
  Tää lähtee nyt paklaamoon, eli kylppäriin…. :)

  1. No kiitos vaan leidille itselleen inspiraatiosta. :)

    1. Hei nyt nokka nutturalle ja niele kehut. Sun iho hehkui Tampereella niin kauniisti, että pakko oli kokeilla kopiointia.

 4. Nyt osui ja upposi! Aivan huikean kaunis ja niin simppeli meikki. Kopsuksi menee jossain kohtaa, ehdottomasti. :)

 5. Olisiko muuten vinkata jotain hyvää ja tehokasta, ja samalla hellävaraista vedenkestävän silmämeikin poistoainetta?

  1. Mikä tahansa öljy on siinä mielessä hellävarainen, että niiden kanssa ei yleensä tarvitse kauaa hinkutella, mutta joidenkin silmät tuppaavat ärtymään juurikin öljyistä. Mä olen viimeaikoina käyttänyt tyytyväisenä MACin Gently Offia, mutta tykkäsin myös Cliniquen Take the Day Offista. Molemmat ovat muistaakseni siinä noin parin kympin hintaluokassa. Halpa ja tehokas ehdokas on Maybellinen Cils Demasq, mutta se jättää ihon tosi öljyiseksi – ei ole mun lemppari. :)

  1. Hyvä, hyvä! Kuvia kehiin kun saat jotain värkättyä! :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.