Siniset sumusilmät

Keskitumma smokey eye -meikki sinisellä tehosteella tuo esiin silmien vihreyden. Aloitin tummuuden kerrostamisen valitsemalla siniharmaan pohjustajan, jonka päälle levitin samansävyistä puuterimaista luomiväriä. Kun siniharmaa pohja oli kauniisti häivytetty, täppäsin keskelle luomea hiukan hohtavaa metallinsineä ja kehystin silmän samoilla väreillä myös alakautta. Kevyt intensiivisyystuki ripsille mustalla geelirajauksella, ripsivärit paikoilleen ja sumuisten vuorten silmät ovat valmiit. Mukavuusrajaa on hiukan venytetty alaluomen rajauksella, jonka sivelin vastoin tapojani koko silmän leveydelle. Hyvä vai paha?

Meikkipohjan tein edellämainittujen tummien (ja varisevien) komponenttien vuoksi vasta silmämeikin jälkeen suht samoin perustein kuin eilen – varovainen ote siitä puuterihuiskusta. Varjostukset sen sijaan jätin tänään kokonaan pois ja käytin vaihteeksi voidemaista poskipunaa, joka sopii täydellisesti hehkulookin viimeistelyyn. Varsin sirpakasta väristään huolimatta tämä käyttäytyy iholla juuri niin kiltisti kuin kuvista näkyy. Älkää koskaan hylätkö vaihtoehtoja pelkän hylsyn perusteella.

Huulten kanssa heitin noppaa villin vadelman ja toffeejätskin välillä ja sattuma osui jälkimmäiseen. Vahvat punaiset huuletkin toimisivat näiden silmien kanssa mainiosti, mutta nude on tietysti turvallinen ja vaivaton vaihtoehto.

Silmät:
MAC Paint Pot Frozen Violet (ei kuvassa)
MAC Mineralize Eye Shadow Frost at Midnight
MAC Freshwater

Kasvot:
MAC Cremeblend Blush Florida

Huulet:
MAC Mineralize Rich Lipstick Luxe Naturale

Säväyttikö sininen?

Taustalla soi: Donna Lewis

4 Comments Lisää omasi

 1. Taru sanoo:

  Mahtava! Superhot :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Treffikutsu hyväksytty. :)

 2. Päivi sanoo:

  Tosi nätti meikki! Mä rakastuin tällä viikolla voidemaiseen poskipunaan ja olen nyt onnellinen, kun en myynyt sitä. Mulla on tosi samannäköinen sävy, So Sweet So Easy.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Uusia löytöjä vanhoista omistuksista, superjee! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.