Aavikkosilmät

Huh lämpöaaltoa! Vau miten lämmintä, kertakaikkiaan. Näin kuumalla kelillä on ihan turha yrittää pitää ihoa mattapintaisena tai meikkiä erityisen huoliteltuna, parempi antaa vähän armoa kiillolle ja kesäfiilikselle.

Silmille valikoitui maanläheisiä metallisävyjä, kulmat saivat ylleen tavallista hennomman ja vaaleamman kaavun ja huulet – no niiden kanssa se metallisuuden tavoittelu saattoi mennä vähän yli. Ei tarkkoja lähikuvia luvassa. Tämä silmäkuva piti lisätä ihan vain siinä näkyvän hirviöripsen vuoksi. Alaluomella ei ole karvoja nimeksikään, mutta ylhäällä kasvaa tällaisia kaksisenttisiä – missä tasapaino, kysyn vaan?

Aavikkoinen, paahdettu fiilis kuten tämän viikon teemaan sopii. Mieluiten likoaisin jääpalapussi selän alla jalat rantavedessä, mutta jotain oli työmeikiksi keksittävä. Oletteko te muut luovuttaneet meikkaamisen kanssa jo kokonaan?

Taustalla soi: Remady & Manu-L

10 Comments Lisää omasi

 1. hiikka sanoo:

  Noh… joo olen luovuttanut jos en lähde kotoa minnekään, tai vain lähikauppaan maidon hakuun. Muuten rutiini on aika sama: Joku kevyt geelimäinen seerumi alle, mineraalimeikki puuteri (oikeasti, ne on kuin tehtyjä kesälle) luomille joku kestävähkö voidemainen luomiväri (miel. vaalea, merkki esim maybelline tai suosikki E.L.F. + hipaus puuteriluomiväriä) silmiin rajat ja ripsari, hipaus poskaria ja huulikiilto. Yhtään enempää ei jaksa ja tämä on ainoa setti kun pysyy +25 C helteellä.

  Tänään oli ihanaa kaupoissa, lämpö oli +27 C autosta ilmastointi sprakasi ja tuppasi pelkkää kuumaa, ei aivan kestänyt meikit nassussa kotimatkalla siistinä ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Heh, siinä on varsinainen tulikoe. :)

 2. Noviisi sanoo:

  Kulmat ja ripset. Siinäpä se. Btw kävin katsomassa areenasta klipin ja pakko sanoa kuvittelin aina että sun ääni olis ollu ihan erilainen :D (ei siinä äänessä siis mitään vikaa ole) ja siellä oli ne ihanat karvakynnet joiden myötä jäin alunperin koukkuun blogiin :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mä luulen että miksauspöydällä on tehty taikoja, mun ääni on oikeasti aikamoista viserrystä.. :D

   Karvakynnet, rok rok. :)

 3. Annukka sanoo:

  Ihana meikki!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Avainsana: simppeli. :)

 4. Taru sanoo:

  Hei nämä on kyllä upeat! Just passelit tuohon keliin nähden. Nyt lähdin kuvittelemaan päällesi vielä jotain safarimaisen viileänsävyistä asuakin… :) Ihanaa kesäpäivää!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hah, jotain sellaistapa kun omistaisikin. :)

 5. Eiko sanoo:

  Luin tämän kirjoituksen alunperin puhelimen sovelluksella ja valitettavasti se ei lainkaan tehnyt oikeutta. Tosi kaunis meikki.

  Pientä rakentavaa kommenttia myös blogipohjasta; olisko mahdollista, että leventäisit hiukan kommenttiboksia jottei se olisi niin kapea. Ainakin minusta kommenttien luettavuus helpottuisi jos ko. alue olisi leveämpi.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos!

   Kysäisen it-tuelta minkälaisia vaihtoehtoja on olemassa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.