Iisi rokkimeikki

Kotona ollaan, ilman matkalaukkuja, ostoksia, meikkejä ja vaatteita. Onneksi on lomaa, eikä tarvitse poistua asunnosta. Alla kuvamateriaalia nopeasta ja näyttävästä keikkameikistä, jonka korjailua ei tarvitse musiikkielämysten tuoksinassa murehtia:

Kevyesti varjostetut silmät, reilusti ripsiväriä ja huulilla mattapuna, joka ei lähde pois edes yrittämällä. Maalasin huuleni MACin Ronnie Redillä maanantaina ja kaikenlaisten öljyhauteiden, sokeripalakuorintojen ja sadetanssien jälkeenkin huuleni olivat tiistaiaamuna edelleen aivan punaiset. No, huono juttu se ei toisaalta ollut, sillä sävy sopi tiistain rokkiteemaankin oikein mainiosti. Ja vaikka miten keikalla kostuttelin pusuttimia muovituopin reunaa vasten, puna pysyi. Ei lähdetä arvailemaan määriä, mutta kunnon tul– öh, tuoppikasteesta oli kysymys.

Näyttää siltä, että samalla kaavalla mennään myös viikonlopun kansanpuistovaelluksella, joka jääköön kesän viimeiseksi hulinoinniksi. Kirkas mattapuna on siis täällä festarimeikin keskiössä – mitenkäs siellä?

Taustalla soi: All Time Low

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.