Lila rajaus

Koska meikkivalikoimani ykköstuotteet kolisevat jossain päin Arlandaa, jouduin irroittautumaan tutuista rutiineista. Tykkään leikitellä luomiväreillä ja huulipunilla sekä erilaisilla väriyhdistelmillä, mutta kun meikkipohjat ja luottosiveltimet eivät ole saatavilla, tunnen oloni hiukan eksyneeksi.

Tänään siis meikkimenussa BB-voide, jonka käyttö ei lukuisista yrityksistä huolimatta tunnu oikein luontevalta. Haen meikkipohjalta kohtalaista peittävyyttä ja BB:n kanssa olo on puolialaston. Aurinkosuojan vuoksi pystyn toisinaan venymään tähän kompromissiin, mikäli tiedossa on päivä, joka ei vaadi minkäänlaista edustavuutta.

Koska vakavasti otettava meikkaaminen meni läskiksi jo heti pohjatuotteen kohdalla, ajattelin että tänään olisi hyvä päivä kokeilla eteeni tipahtanutta lilaa ripsiväriä. Koska aavistelin, etteivät maskaran väritehot yksinään riitä, raapustin myös rajauksen lilalla. Ja nimenomaan raapustin, tämä aamu oli jälleen pätevä todiste siitä, miksi en ole kynärajausten ystävä. Geelimäinen väri on niin paljon helpompi, nopeampi ja siistimpi tapa tehdä rajaus, että ihan poikkeuksiksi saavat jäädä nämä kynäaamut. No lilaa siellä silmän vieressä nyt kuitenkin on, vaikkei se tämän vuoden kaunein rajaus olekaan ja vaikka ripsetkin tummuivat kuivuttuaan lähelle mustaa. Hmph.

Niin ja kulmat, ne täytin tänään luomivärillä. Ei yhtään mun juttu, olen siinäkin geelimäisten tuotteiden koulukuntaa. Ehkä asennevammani hiukan väritti tätä valitusvirttä, mutta ajattelin nyt kuitenkin julkaista tällaisen ei-niin-viimeistellyn meikinkin niiden tavallisten askartelujen vastapainoksi.

Syteen, saveen vai soraan?

Taustalla soi: Roxette

Ps. Keksin tässä oikolukiessani ja kuvia lisäillessäni, että kaikki nuo kolme kompastuskiveä johtuvat siitä, etten saa tehtyä riittävän tarkkaa jälkeä eli en osaa päästää irti perfektionismin tavoittelusta. Aika pienelle haasteelle?

Pps. Enkä ole näköjään malttanut pysyä poissa blogiaskareista, vaikka kovaan ääneen uhosin olevani lomalla. Puoleen pudonnut taso varmaan ajaa saman asian. Tsk! Näettekö? Koko itsetunto on ihan säpäleinä kun meikkipussi ei ole paikalla. Tilanne vaatii jäätelöä.

4 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Hahahaaaa!! Feelgood-postaukset on ihan blaa. Ihanaa, että en ole ainoa, joka ”joskus” vähän valittaa :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mä kohtaan kaikenlaiset elämän tyrskyt ja myllerrykset ihan tyynesti, kunhan meikkipöytä on virheettömässä ojennuksessa ja tarvikkeet paikoillaan. ;)

 2. Elli sanoo:

  Tykkään tästä meikistä tosi paljon! Rajaus on nättin sävyinen, ja vaikka kuinka tiirailen, en löydä ihosta mitään lisäpeitettävää. Myös kulmakarvat on mun makuuni. Ehdoton peukku siis tälle ”irtipäästölle” :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, makuja on onneksi monia. Ja fakta on, että mitä tiiviimmin päivittäin tuijottelee naamaansa peilistä ja tietokoneen ruudulta, sitä kriittisemmäksi muuttuu. Muut ovat taatusti armollisempia kuin minä itse. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.