Rokkimeikki 2.0

Muutos suunnitelmiin! Niin kuumana ja kauniina kesäpäivänä kun eilinen RuisRock -sunnuntai valkeni, jätin sittenkin koleassa Köpiksessä mainiosti toimineen tuhdin huulipunan kotiin ja satsasin vedenkestäviin siipirajauksiin. Punaiset huulet ovat tosi jees sellaiseen perinteiseen suomalaiseen festarisäähän eli koleaan pilvitihkuun, mutta kun arska-armas kerran meitä helli, jätin suun suojakertoimellisen huulivoiteen hoiviin ja korostin kujeilevia silmiä.

Rajaukset olivat kahdentoista tunnin reissun jälkeen ihan samassa kuosissa kuin lähtiessä, vaikka hiostin niitä suurimman osan päivästä isojen aurinkolasien takana. Koettelemukseen kuului myös huutonaurua vedet silmissä ja piinaavan hiekkapöllyn aiheuttamaa silmien vuotamista, mutta siivet pysyivät. Täten julistan MACin Fluidlinen sekä veden- että festarinkestäväksi.

Viimeinen lomapäivä meni kerrassaan letkeissä tunnelmissa ja pitkästä aikaa nautin festaroinnista täysin rinnoin ja antaumuksella likaantunein varpain. Toivottavasti teillä oli yhtä kiva heinäkuun aloitus, allekirjoittanut lompsii nyt takaisin töihin. Heipat!

Taustalla soi: ItaloBrothers

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.