Vartalovoiteena aftersun

Mainitsin ohimennen rusketuskinnashehkutuksessa, että käytän toisinaan vartalovoiteena aftersunia. Ajattelin nostaa sen tähän erikseen esille ihan siltä varalta, että niksi olisi jollekin uusi. Aftersunia on turha säilöä kaapissa syksystä seuraavaan kesään, kun sen voi käyttää pois ympärivuotisena hemmotteluna.

 

Olen käyttänyt samaa auringonjälkeistä ikuisuuden. Nivean Moisturising After Sun Lotion toimii ihollani niin moitteettomasti, etten ole kokenut tarvetta ostaa mitään muuta enää vuosiin. Voide tuoksuu hyvältä, on koostumukseltaan erittäin ohutta ja levittyy melkein itsestään, imeytyy hetkessä ja jättää iholle silkkisen tunteen. Lisäplussana mieleni vaeltaa lämpimpään, kylmäkaakeliseen hotellihuoneeseen johonkin päin Etelä-Eurooppaa nuuhkimaan parvekkeelta sinistä merta. Ihan toimiva mielikuvitusmatka stressaavana arkipäivänä.

Käyttelen kaikkia vartalonhoitotuotteita fiilispohjalta ja tällä tutulla sinisellä on vankka paikka joukkueen jokerina. Hinta taitaa pyöriä jossain kuuden seitsemän euron kieppeillä ja huomaan, että huonoja puolia alkaa olla vaikea keksiä. Nivean tuotteissa etuna on myös se, että niitä saa kopattua mukaan lähes mistä tahansa.

Mä tykkään, tykkäätsä?

Taustalla soi: Icona Pop

4 Comments Lisää omasi

 1. Blondi sanoo:

  Jep, mä tykkään kans. Täällä sitä vedellään iholle joka päivä Kreetan auringon alla! (Sori, oli pakko hehkuttaa:)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hmmphm, no siinähän hehkuttelet. Nauti meidän muidenkin puolesta. :)

 2. Päivi sanoo:

  Mä käytän Garnierin After Sunia. Se on melko tyyristä, mutta siitä tulee ihanasti mieleen eräs Thaimaan reissu, jonka aikana läträsin voiteella. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Purkittettuja muistoja, siis! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.