Pikku tippa punaista

Käytän harvoin silmämeikissä punaista luomiväriä. Kopistelin eilen testeripurkkini pohjalla kimaltelevia hippusia MACin Caribbeanista todetakseni, etteivät ne riitä enää koko luomen värittämiseen. Sain idean tummemmasta pohjasta, jonka päällä viimeiset punaiset ripenet kimaltelisivat. Pohjasta ei tullut ihan smokey-tumma, mutta riittävän vahva tukemaan punaisuuden esiin.

Kuvista nillittäminen on aina tylsää, mutta punaisen taika ei tule näiden kautta esiin yhtä kauniisti kuin luonnossa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä syrjähyppyä sitten kun harmaat, siniset, mustat ja vihreät sumusilmät alkavat tuntua käytetyiltä. Ja hei, pikkujoulukausi – se tulee tänäkin vuonna!

Huulille on ladottu kolmea eri pinkkiä ja lopullinen sävy taitaa olla aika lähellä sitä ruotsipinkkiä, josta myös angstattiin taannoisessa keskustelussa (sen jo käyttämäni lilan ohella). Huomaatteko, oikeasti olin vain kiinnostunut repimään uusia meikki-ideoita sydänverellä vuodatetuista avautumisistanne. Seuraavaksi ne aurinkopuuteriöverit?

Ja harmoniasäännöt, kylmä ja lämmin – niiden yli on tässä(kin) meikissä ajeltu maansiirtokoneella. Rikkokaa rajoja, älkääkä miettikö liikaa niitä tyylipisteitä. Meikkaaminen on paljon hauskempaa mutu-tuntumalla.

Taustalla soi: Labrinth

8 Comments Lisää omasi

 1. Eiko sanoo:

  Sulla on sitten todella kauniit (ja oikeat kameleontti) silmät. Tuntuu, että silmäsi ovat jokaisessa meikissä hiukan eri väriset siten, että väri imartelee just sitä kyseistä silmämeikkiä.

  Ja olen samaa mieltä meikkauksen rajojen rikkomisesta. Mulla on vakaa aikomus olla kevättuhma-esimerkkisi mukaan vielä ainakin kesätuhma :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oh, voi kiitos kauniista sanoista Eiko. :)

   Musta tuntuu että silmät on aina kuvissa vihreät, teen mä niiden ympärille mitä tahansa. Luonnossa niissä on selkeästi sekä vihreää että sinistä, mutta ehkä sitten tartun useammin vihreää tukeviin meikkiväreihin. Seuraava haaste: keltainen!

   Ja kesäuhma, kannatan! :)

 2. Sanna sanoo:

  Tosi kivalta näyttää toi punainen! :) En muista milloin olisin nähnyt punaista luomilla. Oikein jees. Täytyy kokeilla :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hyvähyvähyvä, yksi käännynnäinen lisää! :D

 3. Salla sanoo:

  Sä olet ihan mielettömän hyvä meikkaaja Petra, näitä kuvia katselee ilolla ja aina oppii jotain! Jos toimipaikkasi olisi täällä Helsingissä, niin varaisin sulle meikkiajan asap!! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos Salla, sanoillasi on syvempi merkitys kuin arvaatkaan.

 4. Juille sanoo:

  Mä en ole koskaan lämmennyt punaiselle silmämeikille mutta hei, noinhan se toimii upeasti! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mahtavaa! Mulla on hihassa toinenkin punainen ässä, mutta se ei ole ihan näin hienovarainen. Katsotaan mitä pidät siitä. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.