Pikkuisen lisää punaista

Eilinen punaisella viritetty arkismokey jäi päälle ja tänään teki mieli yhdistää punaiseen pastellia. (Skipataan se kohta, jossa selitän mistä sain lisää eilen viimeisiään vedellyttä luomiväriä – rahankäyttöäni tuomitsee jo riittävän monta henkilöä.)

Metallipunainen yhdistettynä hempeään lilaan ja vaaleaan turkoosiin ei ole ollenkaan niin paha yhdistelmä kuin miltä äkkiseltään kuulostaa. Jos kyseessä olisivat voimakaspigmenttiset puuterivärit, lopputulos saattaisi näyttää levottomalta, mutta kevyillä mineraaliluomiväreillä sävyt jäävät sopivan rauhallisiksi. Nudet huulet (jälleen kerran, ehkä tämä on jokin kausijuttu?) ja poskilla perinteisesti persikkaa. Visioin toisena vaihtoehtona viininpunaisista huulista, mutta tänään helppous vei voiton taiteellisuudesta.

Silmät:
MAC Paint Pot Vintage Selection
MAC Mineralize Eyeshadow Caribbean & Fix +
MAC Mineralize Eyeshadow Tropica (yläluomen lila sekä alasilmäkulman turkoosi)
MAC Fluidline Blacktrack
Benefit Mascara No They’re Real

Kulmat:
MUFE Aqua Brow #25

Kasvot:
MAC Blush Cream Soda
MAC Mineralize Skinfinish Porcelain Pink

Huulet:
MAC Cremesheen Glass Calypso Beat

Huomenna ehkä jo jotain muuta kuin runollista ja punaista, vaikka tykkäsinkin näistä kahdesta viimeisestä arkimeikistä aika tavalla. Pieninä annoksina lähes mikä tahansa toimii ja nyt kun punaisen haaste on selätetty, on aika siirtyä seuraaviin seikkailuihin.

Taustalla soi: Arlissa

7 Comments Lisää omasi

 1. paula sanoo:

  Erittäin kaunis meikki! Itse oon jäänyt jumiin muutamaan väriin luomilla kun vaikea keksiä mitä laittaisi lakanan vaalealle, pisamikkaalle iholle. Meikkivoiteet on kesällä ehdoton no no kun pisamat suorastaan valloittaa ihon! Sulta saa hyviä inspiraatioita vähän kokeilemaan jotain uutta! Kiitos tästä blogista! Olen virallisesti jäänyt koukkuun! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, tosi kiva kuulla! Mun iho on vaan lakanainen, ilman niitä kauniita pisamia, mutta ideat kiertoon – ehdottomasti. :) Kokeile pisamien kaverina todella kylmän sävyistä fuksianlilaa huulipunaa, toimii nimittäin järjettömän hyvin. :)

   1. paula sanoo:

    Hei, täytyykin kokeilla ;)

 2. Salla sanoo:

  Miksi mä en ostanut Caribbeania, kysynpä vaan?? Olisin kävellyt tältä istumalta MACille ostamaan sen, jos sävy ei olisi LE ja loppuunmyyty. Buu! Tai siis jee, miten hyvältä se näyttää sulla :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Buu ja jeeee, oletko varmistanut että se on loppuunmyyty ihan kaikkialla? ;)

   1. Salla sanoo:

    Et usko mitä kävi! Menin ihan pahaa aavistamatta Helsingin MACille ostamaan siskolle lahjakorttia. Ja arvaapas, mistä luomiväristä puuttui sold out -lappu! Änkytin myyjälle jotain epämääräistä ja osoitin Caribbeania, ja nyt olen sen onnellinen omistaja :D

    Täytyy sanoa, että koostumus on hileisempi, kuin olisin toivonut. Olisiko sulla pro-vinkkiä, miten sen saa levittymään nätisti? Kostutatko siveltimen Fix +:lla..? Väri on mielestäni ihan täydellinen <3

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Hyvä Salla! Jos ei veikkaa, ei voi voittaa. ;)

     Mä olen käyttänyt sitä niin, että levitän ensin koko luomelle kerroksen kuivaa (sormella painellen kiinni tahmeaan pohjustajaan), häivytän reunoja pikkiriikkisen ja sitten painelen liikkuvalle luomelle kostutetulla siveltimellä tehtyä mössöä. Mun mielestä osa tän värin taikaa on just siinä, ettei se levity ihan tasaisesti vaan on pinnaltaan vähän sellainen eläväisempi. :)

     Meikkikuvia odotellessa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.