Vuodenaikauhma

Auringonpaisteesta ja kesästä huolimatta mieleni teki tänään tummaa sinistä. Nakkaan piut ja paut vuodenaikaan tai kellonaikaan sopivalle meikille ja kehotan pakkeloimaan ihan siten kuin fiilis ohjaa. Sitäpaitsi, miten ne sumusilmät iltajuhlan tullen muka luonnistuvat, jos niitä ei koskaan päivisin treenaa?

Tummanharmaa luomiväripohja, keskelle luomea taputellaan sinistä, lisätään vielä hiukan ekstrahäivyttelyä sieltä täältä ja viimeistellään ripsivärillä. Muodon, tummuuden ja intensiteetin voi vapaasti valita itse, kunhan ne ovat molemmissa silmissä suunnilleen samaa sukua. Sumusilmät näyttävät salonkikelpoiselta ilman rajaustakin, joten sekin voidaan laskea ikäänkuin lisävarusteeksi.

Huulten kanssa käytiin tänään pieni väsytystaistelu. Hyvää, riittävän vaaleaa pinkkiä ei ollut käden ulottuvilla valmiissa puikossa, joten kerrostin haluamani kolmesta osasta. Alimmaiseksi vaaleaa neonpinkkiä, päälle ihonväristä nudea, hierotaan yhteen ja painellaan liiat paperiin ja viimeistellään pinkillä kimalteella. Ällöttävää, mutta toimii. Ei kuitenkaan niin kivasti että saisitte lähikuvia, mutta tällä lailla keskusteluetäisyydeltä väriyhdistelmä pelittää asianmukaisesti.

Varsin ennakkoluulotonta kokkailua siis tänään, kannustan muitakin samaan.

Taustalla soi: Faydee & Lazy J

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.