Kultainen smokey

kultaa_ja_mustaa

Lauantaita! Hyvin pikainen meikkipostaus, sillä mun itseasiassa pitäisi olla jo matkalla töihin. Tämä ei-pätkääkään-helppo-eikä-vähääkään-arkinen meikki onnistui kuitenkin kaiken vaivannäön jälkeen niin kivasti, että se oli pakko tallentaa ja julkistaa heti. Kaksi työmatkaa pyörällä ja kuusituntinen työpäivä saattavat viedä terän sekä meikistä että sen kantajasta, joten tässä on, tuoreeltaan valmistunut kultainen smokey eye.

kultamusta_silmameikki

Väritin luomet mustalla kajalilla ja häivyttelin reunat pehmeällä siveltimellä. Painelin sormin luomelle kullanhohtoisen pigmentin (MAC Damson) samalla kun pitelin toisella kädellä silmän alla nenäliinaa ja lopuksi häivyttelin reunat vielä uudelleen. Toisto toiseen silmään, välissä meikkipohja + peitevoiteet ja viimeiseksi alaluomet samalla kynätekniikalla. Molemmille sisäluomille kajal, reilu ripsiväri yläripsiin, sipaus poskipunaa ja viimeistelynä huiskaus huulikiiltoa.

Ahersin häivyttelyjen kanssa melkein tunnin, enkä vieläkään ole ihan sataprosenttisen tyytyväinen lopputulokseen, mutta jotain parannettavaa on aina jätettävä seuraavaan kertaan. Nyt juoksua, moikka!

Taustalla soi: DJ Fresh

2 Comments Lisää omasi

  1. Henna sanoo:

    Onneksi otit heti todistusmateriaalia! Nyt on kohtalokas meininki :D tosi kivan näkoinen kokonaisuus! Häivytyksiin itse oon tykännyt että onnistuu parhaiten kun ottaa ihon värisen luomivärin jonka kanssa lähtee häivyttelemään. Saa omasta mielestäni parhaan liu’un aikaiseksi :) Tässä kohtaa tosin taitaa kyllä olla kritiikin aiheet vain tekijän silmässä ;)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Peili ei ole koskaan niin armoton, kuin kamera. Sitä luulee olevansa ihan valmis, kunnes ottaa kuvan ja tillaa sitä tästä näytöltä. Välillä vaan irvistyttää. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.