Ektoplasmaa kynsillä

Onnellisuuslakka on saanut sisaren. Saman Golden Rose -perheen pienokainen nimeltään Jolly Jewels 101 muutti luoksemme edellispäivänä. Parka näytti kaupassa niin häiriintyneeltä ja laumastaan eksyneeltä, etten nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin syleillä sitä tiukasti. Matkalla kassalle.

golden_rose_101

Kuten uuden perheenjäsenen kanssa usein käy, vastoinkäymisiä kohdattiin. Yhteistyö osoittautui yllättävän hankalaksi, emmekä ole täydessä sovussa vieläkään. Olen vuosien vieriessä kuitenkin oppinut hyväksymään myös epätäydellisyyttä, joten suhdettamme ei kenenkään tule tuomita tuhoon. Kanssakäymisemme on paikoitellen rosoista ja ajoittain hidastempoista, mutta uskon että terävimmät kulmat ajan kuluessa hioutuvat – kuten perheissä yleensä. Huonoja päiviä sattuu kaikille.

gr_jolly_jewels_101

Vaikeuksista huolimatta liittomme sisältää aimo annoksen ihailua ja keskinäistä kunnioitusta. Tulokas käyttäytyy salonkikelpoisen hillitysti, eikä pidä itsestään meteliä. Sen leikkisä charmi puree vain yksityiskohtien ystäviin, enkä malta odottaa, että saan esitellä sen lähipiirilleni. Olen täysin vakuuttunut, että pika-adoptioni oli kannattava päätös.

Taustalla soi: 101

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.