Lukeminen kannattaa

palkintoja_voittajille

Annoin 1-vuotissynttärivoittajien valita palkintonsa erilaisista aihekategorioista. Kaksi ensimmäistä kun valitsi aiheeksi yllätyksen, niin laitoin sitten samointein ylläripaketin myös sille 2000. kommentin jättäjälle – sen enempiä kyselemättä.

Lanttuleikkuri, N ja Myy – tässä ovat teidän pakettinne, jotka ovat lähteneet matkaan tänään. Mitä kuoret sisältävät ja mikä niistä matkaa kellekin? Annoin onnettaren ratkaista. Sellaisen karvaisen ja taatusti puolueettoman, vähän tuskissaan puhisevan onnettaren. Että jos menee pieleen, niin sopii osoittaa sormella tuota graffitilakkauksessa kunnostautunutta siipanpuolikasta.

Valkoiset kuoret kätkevät sisäänsä muun muassa Weledaa, Illamasquaa, MACia, Duroyta, Burt’s Beesia, Dr. Alkaitista ja CND:tä. Toivottavasti löydätte joukosta jotain sopivaa.

Tuhannesti kiitoksia kaikille osallistuneille ja pidetään yhteistuumin Viilankantoluvan lippu korkealla. Pontevaa syyskuuta!

Taustalla soi: Cazzette

11 vastausta artikkeliin “Lukeminen kannattaa

 1. Heips! Blogisi on mahtava! Olen löytänyt sieltä paljon hyviä vinkkejä. Tämä uusi fontti on kuitenkin vaikealukuinen…Jotain selkeämpää please…

  1. Hmm..fonttia ei tietääkseni ole muutettu. Osaatko sanoa millä lailla se näyttää erilaiselta kuin ennen? Luetko samalla laitteella ja selaimella kuin ennenkin?

   1. Nyt on täällä tutkittu ja mieleisiä oli ihan kaikki :) Kiva päästä kokeilemaan kaikkea jännää, mitä ei itse tulisi ostettua :) Paitsi että taisit aiheuttaa taas yhden ostopakon: pigmentit. Nooh, opintotuki tulee huomenna :D

 2. Hassu juttu, mutta tänään toisella koneella fontti on taas ihan ok… Tosin on fontti kyllä sillä ”toisellakin” koneella aiemmin ollut ok. Että joku häiriö siinä näyttää nyt olevan. Mutta hyvä, ettet oikeasti ollut muuttanut fonttia ”taiteellisempaan” suuntaan..

   1. Fontti on yleensä (katselu)laitekohtainen ellei sitä ole erikseen nettisivujen tyylitiedostoihin pakotettu. Mikäli katsojan koneella ei ole kyseistä fonttia, kone näyttää tekstin oletusfontilla. Eli kannattaa tarkistaa, onko koneeltasi hävinnyt fontteja tms.

    1. Kiitos selvennyksestä, mun tietotaito ei ole ihan näin hiottua.. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.