Oi, mikä öljy

Kahden vuoden blogitauon aikana korealainen kosmetiikka valtasi Suomen, Lumene kävi kasvojenkohotuksessa, MACin myyntipisteitä on yhtäkkiä kaikkialla ja minä kasvatin ruuhkatukan.

Olen onnekasta tukkasukua. Jos pituutta ei erikseen pätki, se kasvaa ongelmitta pitkälle selkään. Olisi hauskaa jakaa mullistavia hoitovinkkejä pitkälle tukalle, mutta noudattamani lista ei ole lyhyydessäänkään kovin erikoinen. Pidennän pesuväliä kuivasampoolla, käytän puhelinjohtoponnareita ja hellävaraista takkuharjaa, en lämpökäsittele, ja öljyän latvaa tunnollisesti. Virve kirjoitti vastikään keskustelunavauksen pitkän tukan ilmakuivumisen ongelmista, mutta koska öljy nopeuttaa veden haihtumista, koen saavani suuremman hyödyn kostean latvan voitelusta öljyllä kuin sen kuivaamisesta. Toki olen myös patalaiska, heh.

davines_oi_oil

Olen vuosien varrella kokeillut monenlaisia hiusöljyjä ja -seerumeita, mutta niistä kirkkaimman pystin pokkaa Davinesin Oi Oil. Se jättää hiukset hurmaavan pehmeiksi ja kiiltäviksi ilman painavuuden tunnetta. Jopa sen omintakeinen tuoksu on ajan myötä onnistunut koukuttamaan. Levitän pari painallusta harjattuun pyyhekuivaan pituuteen, harjaan uudestaan ja annan kuivua. Toisinaan sipaisen puolikkaan pumppauksellisen myös kuivaan ja sähköiseen latvaan, jossa Oi tuo välittömästi kuria ja lisäkiiltoa, muttei lainkaan tahmaa. Pullo näyttää 50 ml pakkauskoossaan piskuiselta, mutta riittää tällä käytöllä kuukausiksi.

Tutustuin Davinesiin blogin kautta joitakin vuosia sitten ja olen käytellyt erilaisia sampoita ja hoitsikoita säästellen ja nautiskellen, välillä syrjähypäten johonkin jemmasta löytyneeseen markettisampooseen. Nyt kun tukka on oikeasti pitkä, olen kiinnittänyt sen hoitamiseen entistä tarkemmin huomiota ja panostanut enimmäkseen Davinesiin. Tuotteiden hinta pyörii 20-30 euron korvilla ja ne tuntuvat olevan poikkeuksellisen riittoisia. Huomaan myös annostelevani tuotetta eri tavalla, kun tiedän mikä siinä maksaa. Toisinaan joidenkin vähän tylsempien ja tehottomampien tuotteiden kanssa olen saattanut pursottaa kämmenelle vähän enemmän kuin oikeasti tarvitsisin, jotta pääsen siirtymään parempaan. Kosmetiikkanautiskelijan ja pihin kuluttajan taisto sisälläni saa välillä aikaan absurdeja näytöksiä.

davines_oil

Italialaisen Davinesin tuotteet valmistetaan luontoa ja käyttäjää kunnioittaen ja niiden meriittilista on pitkä. Tarkasti valituista raaka-aineista suurin osa on luonnollista alkuperää ja ne ovat 97-98% biohajoavia. Tuotteet kehitetään, tuotetaan ja pakataan uusiutuvalla energialla ja pakkaukset valmistetaan kierrätysmateriaalista. Lisäksi brändillä on käynnissä kestävää kehitystä tukevia projekteja, joista voit lukea lisää englanninkielisiltä kotisivuilta.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Oletko löytänyt hiuksillesi luottotuotteen, josta et enää luopuisi? Mikä se on ja miksi se on taikaa? Aarteet jakoon!

12 Comments Lisää omasi

  1. Yksi mun suosikeista on evon Lockdown! Pidemmittä puheitta: http://wastinglifestyle.fi/evo-suosikkeja/

    1. Ahaa, no kuulostipa tuokin hyvältä! Evolta en olekaan kokeillut mitään – olisi ilmeisesti syytä aloittaa tästä. Kiitos vinkistä! :)

  2. Paluuviite: Loppuneet 2019

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.