Rajausharjoituksia

Sen eilisen itkuvirren jälkeen marssin nuupottamaan naamaani eräälle meikkitaiteilijalle, joka neuvoi rajaustekniikoihin muutaman niksin. Lopputulos näyttää melko erilaiselta jo näin yhden harjoituskerran jälkeen. Kun otin käyttöön kaksi erilaista sivellintä, tein kauttaaltaan paksumman rajauksen sekä jaksoin keskittyä muutamaan kohdistusharjoitukseen, rajausvarmuus kasvoi kohisten. On näitä tämänaamuisia siipiäkin pariin otteeseen piirustettu parempaan uskoon, korjattu ja lisätty väriä – mutta kyllä näillä jo kehtaa.

Parannettavaakin jäi. Edelleen rajaukset ovat toisiinsa nähden hiukan epäsymmetriset ja makuuni hiukan liian kiilamaiset, kun tavoitteenani on pikkuisen notkeampi muoto. Ensi kerralla?

Kynsillä ja huulilla mätsäävä syysväri, auringonpaisteesta huolimatta. Jos olisin sisustustyyppiä, tämä olisi juuri se aika vuodesta kun hiippailisin silmät kiiluen pisin rättikauppoja etsimässä uusia tekstiilejä. Koska en ole, intoilen meikkiväreistä.

Muita varaslähtijöitä?

Taustalla soi: Natalia Kills

12 vastausta artikkeliin “Rajausharjoituksia

  1. Ihanaa Petra, säkin olet vain ihminen! ;D Siis, että noin uskomattoman hyvä meikkaaja ja ammattilainen voi olla niin-kuin-me-muutkin jossain meikkaukseen liittyvässä asiassa. Itsetuntoni nousi :)

    1. No niin noh, mä olen aloittanut meikkaamisen noin vuosi sitten..että onhan tässä vielä aika lailla opittavaa. :) Mutta hyvä niin, tällaiseen fiilikseen mä blogissa pyrinkin – aina on jotain hiukan rempallaan ja seuraavaksi kerraksi jäävää parannettavaa. :) Ja jos ei osata, kysytään viisaammilta neuvoa. ;)

  2. Mulla menee rajauksiin aina joku 20min, koska ne ei vaan ikinä oo tarpeeksi symmetriset! :P Ja mulla on kans ihan erikokoiset ja -muotoiset silmät, ja niiden feikkaaminen rajauksilla samanlaisiksi on tosi haastavaa! :P

    1. Yhdyn tuskaasi. Onneksi nämä rajausasiat ovat oikeasti vapaaehtoisia, vaikka mä niistä itselleni pakotteen teenkin. Vähän eripariset silmät ei onneks oo se huonoin mahdollinen kortti loppuelämän kädessä. :D

    1. No kun ne on vielä vähän työstön alla. Haluan olla varma siitä mitä teen ja miksi, ennenkuin selitän sen muille. Lupaan palata asiaan, kun se on kunnolla hanskassa. :)

    1. Kiitos! Huulipuna on taas kerran vain kynä, MACin ihanainen Vino. Kynsilakka ehti lentää takaisin lakkamereen, joten sen sävystä en valitettavasti voi antaa takeita. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.